To je to što me zanima!

Rakitić odigrao 250 utakmica za Sevillu: Izlazimo iz krize...

Sevilla, lani četvrtoplasirana u španjolskom prvenstvu, prošli tjedan je održala krizni sastanak na kojem je trener Julen Lopetegui dobio povjerenje za nastavak vođenja momčadi
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić, koji je u subotu odigrao 250. utakmicu za Sevillu, rekao je da je pobjeda od 3-2 nad Espanyolom važna za izlazak iz krize u kojoj se nalazi taj španjolski klub.

POGLEDAJTE VIDEO: Vrsaljko se oprostio od 'vatrenih'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovo je nedostajalo momčadi i našim navijačima - istaknuo je 34-godišnji Rakitić nakon pobjede.

- Čini se da mi ne možemo bez patnje. Ova pobjeda bila je važna da pokažemo da smo živi unatoč teškoj situaciji u kojoj se nalazimo - dodao je kapetan momčadi.

LA LIGA Lewa ulazi u golgetersku formu, Villarreal izmoren od Hajduka KRITIKE ZA LUKU Marca: Modrić je bio nevidljiv. Kad je počeo igrati, izašao je

Sevilli je ovo bila prva pobjeda ove sezone. U prethodne dvije utakmice bila je poražena doma sa 0-3 od Barcelone i 0-4 od Manchester Citija u Ligi prvaka.

- Tri boda su bitna kako bi momčad rasla. Potrebno je nastaviti ovako jer su nam prethodni tjedni bili teški. Zajednički moramo nadići probleme i izaći iz komplicirane situacije - poručio je bivši hrvatski reprezentativac.

Hrvatski vezni igrač došao je do svog 250. nastupa za klub iz južne pokrajine Andaluzije.

- Ovo je bio lijep dan zbog pobjede i tog zaokruženog broja utakmica koje sam odigrao - zaključio je Rakitić.

Sevilla, lani četvrtoplasirana u španjolskom prvenstvu, prošli tjedan je održala krizni sastanak na kojem je trener Julen Lopetegui dobio povjerenje za nastavak vođenja momčadi. Sastanak je bio održan nakon što je momčad upisala tri poraza i jedan remi na startu prvenstva.

Sevilla iduću utakmicu igra u srijedu kod danskog Kopenhagena u Ligi prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • adis23 11.09.2022.

    Baš mi drago za Raketu, često u sjeni drugih, a top igrač. Bravo Rakitić respect

Komentiraj...
Vidi sve komentare