Obavijesti

Sport

Komentari 4

Marca: Modrić je bio nevidljiv. Kad je počeo igrati, izašao je

Marca: Modrić je bio nevidljiv. Kad je počeo igrati, izašao je
3

Modrić je bio sve nemoćniji i nevidljiviji kako je igra odmicala. I onda kada se konačno počeo pokazivati, Ancelotti ga je zamijenio, stoji u objavi španjolske Marce nakon pobjede Reala kod Espanyola (3-1)

Tchouameni (22) i Camavinga (19) glavne su snage nezaustavljivog Real Madrida. Dok je prvi nosio momčad od početka, drugi ju je preporodio nakon što je zamijenio Luku Modrića (36). Francuski klinac je nezaustavljiv, sipaju pohvale na račun veznog reda 'kraljeva' u španjolskoj Marci, ali ne i na račun kapetana hrvatske nogometne reprezentacije.

Luka Modrić (36) odigrao je 57 minuta u pobjedi protiv Espanyola (3-1), ali dok je on izašao iz igre rezultat je bio 1-1 i 'kraljevi' nisu baš izgledali dobro. Nije to promaklo Španjolcima koji su, nakon mnogih dosadašnjim pohvala, 'opleli' po Luki.

LaLiga - Espanyol v Real Madrid

- Modrić je bio sve nemoćniji i nevidljiviji kako je igra odmicala. I onda kada se konačno počeo pokazivati, Ancelotti ga je zamijenio - kaže Marca pa nastavlja:

- Umjesto njega je ušao Camavinga i ekspresno donio ogromnu promjenu u igru Reala. Pokazao je veliku snagu i nevjerojatnu klasu koja je donijela prevagu u završnici. Barem pola ove pobjede pripada njemu jer je do njegovog ulaska situacija bila neizvjesna.

LaLiga - Celta Vigo v Real Madrid

Da, Modrić je već u poznim igračkim godinama, ali i dalje može dati dobar doprinos. No, tu su spomenuti mladići koji će uskoro ne nositi samo 'kraljeve', već i francusku reprezentaciju. Casemiro (30) je otišao u United, a od fantastičnog trojca sad je tu dvojac Toni Kroos (32) - Luka Modrić, ali moraju priznati da dolaze mlađi 'na kojima Real ostaje'. Na kraju je Real slavio s dva gola Karima Benzeme (34) u kasnoj fazi utakmice.