To je to što me zanima!

Rakitić: Pa kako baš uvijek ja zabijem njima?! Boli me to...

Barcelona je pobijedila 6-1 Sevillu u Kupu kralja, a zabio je i Ivan Rakitić. Bio mu je to treći gol bivšoj momčadi otkako je u dresu Barcelone. Toliko je zabio još samo Celti i Granadi, ali nikome nije dao više...
Vidi originalni članak

Ne zabijam puno golova, a kad zabijem to baš mora biti protiv Seville, krenuo je opisivati golijadu na Camp Nou Ivan Rakitić.

KATALONCI IDU DALJE Barcelona natrpala Sevillu: Gol bivšem klubu zabio i Raketa

I on je bio jedan od strijelaca u pobjedi Barcelone 6-1, a gol svom klubu, klubu u kojemu je bio kapetan i kojeg je vodio do trofeja u Europi, nije slavio.

Dignuo je ruke u zrak, ispričao se...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Malo me boli jer zabijam skoro samo Sevilli, ali tako je. Jako poštujem bivši klub, ali želim pomoći svojim suigračima - rekao je Ivan.

Nezaobilazna tema je bila i njegov odlazak iz Barcelone. Čim se pojavila informacija da po njega stiže Chelsea, predsjednik Josep Maria Bartomeu je najavio da će s našim veznjakom sjesti i porazgovarati o novom ugovoru i boljim uvjetima.

BILO JE I VRIJEME Barca odgovara Plavcima: Bolji ugovor i veća plaća za Rakitića

- Već sam neki dan kontaktirao predsjednika. Otkako sam stigao u Barcu, ne znam koliko puta sam već odlazio i vraćao se.  Sretan sam ovdje i osjećam se dobro, a nadam se da su predsjednik, moji suigrači i trenersko osoblje, zadovoljni sa mnom - završio je Rakitić.

Sinoćnji je gol bio treći Rakitićev Sevilli u dresu Barcelone. Toliko je zabio još samo Celti i Granadi, ali nikome nije dao više...

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Toki_1990 31.01.2019.

    Raketa je doktor ove igre,s kakvom lakocom covjek igra,svaka cast,uz Messija i Suareza definitivno najvaznija karika Barce,steta sto ga put nije nanjeo u Madrid,da on i Lukica poharaju svijet.😁

  • MateCro 31.01.2019.

    Volio sam gledati Raketu kada je bio u Sevilli, vodio ekipu kao vođa a navijaci su ga obozavali.

  • GOGA SPLIT 31.01.2019.

    Raketa je ljudina , olicje dobrote i vrhunski igrac. Ovi koji mu daju minuse , nidu hrvati.🇭🇷☘️🚀!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare