To je to što me zanima!

Rakitić poručio Perišiću: Izdao si me i razočarao, čuvaj me se

Jaki smo, dovodim Spahića, reprezentativce Schildenfelda, Kalinića, Vukojevića, Pranjića, najavio je neformalni sportski direktor Tropica, igrač Seville Ivan Rakitić
Vidi originalni članak

Gotovo 50.000 gledatelja, 225 igrača i 2 milijuna kuna za potrebe Centra Mir, impresivne su brojke dosadašnjih devet izdanja humanitarnog malonogometnog turnira 'Četiri kafića'. No jubilarno deseto izdanje trebalo bi nadmašiti sve dosadašnje. Turnir je najavljen promocijom monografije 'Četiri kafića – deset godina' i modnom revijom dresova iz prošlosti, te najavom sastava momčadi.

Joško Svaguša iz Bobisa najbolje je 'trgovao', za njega igraju Hrvoje Maleš i Dario Šimić, najvjerojatnije i Ivica Olić. Vlasnik prošlogodišnjeg prvaka Kaurija Saša Franjkić oslonio se na veterane turnira Bubala, Turkovića, Jarnija, te Ibričića, Lakića... 

Denis Vrvilo iz Vanille složio je ubojiti napad Santini - Livaja – Vastić, a momčad predvodi Ivan Perišić, koji je bio najveći kamen smutnje. Svi su ga htjeli u svojoj momčadi, a neformalni sportski direktor Tropica Ivan Rakitić mu je zaprijetio:

- Izdao me i razočarao i neka me se pazi. Na njega ću posebno obratiti pažnju – kazao je Raketa, koji najavljuje osvajanje turnira.

- Jaki smo, dovodim suigrača Spahića, reprezentativce Schildenfelda, Kalinića, Vukojevića, Pranjića.... Žao mi je što ne dolazi Kanoute, koji je zauzet humanitarnom utakmicom za djecu Afrike. No ako ostanem sportski direktor, dovest ću ga sljedeće godine, zajedno s još nekoliko igrača Seville.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • BraneRajcic 21.12.2011.

    kada i di se mogu počet karte kupovat

  • ak1990 21.12.2011.

    kakav HRT? ne prenose el classico a da ce prenosit 4 kafica...

  • ĐorđePatković 21.12.2011.

    pokazaće vreme da je perišić puno jači igrač od rakete

Komentiraj...
Vidi sve komentare