To je to što me zanima!

Rakitića žele dva giganta, a on s obitelji odmara u New Yorku

Ivan Rakitić je prvi igrač sadašnje Barcelonine momčadi koji je posjetio klupske prostorije u New Yorku. Za to vrijeme španjolski su se mediji raspisali o interesu Bayerna i Uniteda
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić odmor s obitelji provodi u New Yorku, a boravak u "velikoj jabuci" iskoristio je i kako bi posjetio Barcelonin ured u gradu. Tako je Hrvat postao prvi igrač iz sadašnje katalonske momčadi koji je posjetio tamošnji ured, piše Barca na svojim stranicama.

- Zadovoljstvo je biti u novim Barceloninim prostorijama. Svi se krećemo u željenom pravcu. Sve je spremno za naš dolazak u srpnju pa ćemo svi iz Barce moći uživati ovdje - rekao je Raketa.

A i dok uživa na zasluženom godišnjem odmoru, Rakitić se ne može odmaknuti od glasina o nastavku svoje karijere . I dok većina smatra da nema šanse da napusti klub, pojedini španjolski i engleski mediji javljaju da bi ga Bayern München i Manchester United ipak mogli pokušati dovesti.

"Nitko u Barceloni ne želi pustiti Rakitića, koji je produžio ugovor uz odštetnu klauzulu od 125 milijuna eura, no s obzirom na situaciju na tržištu i ulogu Rakitića bit će zainteresiranih klubova", piše Xavier Bosch, novinar Mundo Deportiva.

U ovom trenutku je samo jedno sigurno - i sljedeća Rakitićeva postaja će biti New York jer će upravo tamo Barcelona odigrati utakmicu s Juventusom 22. srpnja. Potom ih čeka nastavak turneje po SAD-u te utakmice s Manchesterom u Washingtonu 26. srpnja i susret s Realom u Miamiju tri dana kasnije.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • mestar 19.06.2017.

    Novinari samo pisu bez ikakove logike.

  • Mali Ali1 18.06.2017.

    Ja mislim da je zena brza od njega duplo.

  • volimpršut 18.06.2017.

    Ali se on voli slikati....

Komentiraj...
Vidi sve komentare