To je to što me zanima!

Rakitićev suigrač dopingiran osvojio Svjetsko prvenstvo

Gomez se navodno nije osjećao dobro nakon lošeg noćnog sna, pa je bez konzultacije s liječničkim stožerom Seville koristio dječji sirup.
Vidi originalni članak

Nova vijest o dopingu potresla je talijanski nogomet. Nakon što je Paul Pogba (30) pao na dopinškom testu, isto se dogodilo i napadaču Monze Papu Gomez (35).

Gomez je bio dio argentinske reprezentacije koja je u prosincu prošle godine osvojila Svjetsko prvenstvo u Katru. Da stvar bude gora, Argentinac je bio pozitivan na zabranjenu supstancu prije početka Mundijala. 

Tada je bio član Seville, gdje je bio suigrač Ivanu Rakitiću. Klub iz Andaluzije znao je za rezultate testa, ali iskusni Gomez tek je sada obaviješten o njegovoj kazni. Iskusni Argentinac dobio je zabranu igranja u trajanju od dvije godine, a s obzirom na to da mu je na leđima 35 godina, lako je moguće da će zbog ove odluke otići u prijevremenu mirovinu.

MUNDIJAL NA TRI KONTINENTA Fifa dijeli šakom i kapom: Na SP 2030. izravno tri južnoameričke selekcije! Što s kvalifikacijama?

Relevo piše kako je Gomez okrivio dječji sirup za pozitivan test na doping. Navodno se nije osjećao dobro nakon lošeg noćnog sna, nakon čega je bez konzultacije s liječničkim stožerom Seville koristio dječji sirup.

Još nije poznato hoće li se Gomez žaliti na odluku suda ili će se pomiriti sa zabranom od dvije godine.

Većinu europske karijere proveo je u Atalanti, gdje je igrao od 2014. do 2021. Za reprezentaciju Argentine odigrao je 17 utakmica i zabio tri gola, dok je na SP-u u Katru igrao utakmice protiv Saudijske Arabije i Australije.

ŠOK U PORAZU VIDEO Teška ozljeda Neymara! U suzama ga iznijeli s terena ČEKA ODLUKU SUDA Pogba ponovno pozitivan na doping, prijeti mu kraj karijere!

S Rakitićem i Sevillom je osvojio Europsku ligu u svibnju ove godine, ali mu je na ljeto raskinut ugovor nakon svađe s trenerom Gian Pierom Gasperinijem.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • kp 21.10.2023.

    Hahaha da je cjela repka bila dopingirana nebi se nieta učinilo.Mafija je odlučila da Messi-Argentina moraju biti prvaci.Svi veliki igrači u Svijetu su rekli prije turnira da će Argentina biti prvak.

  • crowal 20.10.2023.

    Nakon godinu dana idu to obljavljivati, oduzeti im SP, po ponašanju je bilo malo više Argentinaca dopingirano bijelim

Komentiraj...
Vidi sve komentare