To je to što me zanima!

'Rakitiću smeta što nije dobio novi ugovor, ali ostaje u Barci'

Barcelonin motor Ivan Rakitić trebao bi ostati u Barceloni. Tako piše Mundo Deportivo. Povezivalo ga se s PSG-om i Juventusom, ali Rakitića zanima samo katalonski klub i borba za minute
Vidi originalni članak

Hrvatski veznjak Ivan Rakitić (31) sve češće puni medijske stupce diljem Europe, ponajviše u Italiji. Traži ga Juventus, povezuje ga se i s PSG-om u trampi za Neymara, ali čini se da je Raketa prelomio i da će ipak ostati u Barceloni!

Tako barem javlja dobro upućeni Mundo Deportivo. Prema pisanju tog španjolskog lista, Rakitić je odlučio ostati u Barceloni iako igra sve manje. U prve dvije ovosezonske utakmice odradio je samo 45 minuta protiv Bilbaa. Veliko je to iznenađenje jer je u proteklim sezonama bio zacementiran u prvoj postavi katalonskoga kluba.

NEŠTO SE KUHA Pukla veza: Dembele zanijekao Barcu na društvenim mrežama

Naš je veznjak tražio povećanje plaće nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018., ali predsjednik Bartomeu nije mu ispunio želju. Ipak, profesionalac kakav je Ivan samo je nastavio trenirati i davati najbolje od sebe. 

Prema pisanju Munda, Ivana je i u predsezoni, koju je odradilo na visokoj razini, zasmetalo što mu se nitko od čelnika Barcelone nije javio oko novog ugovora. Aktualni mu traje do 2021. godine.

- Rakitić nije protiv potpisivanja Neymara, naprotiv. Želi igrati s Brazilcem, ali u Barci. Hrvat vjeruje u svoj nogomet i smatra da će se izboriti za minutažu i da će se priče oko transfera smiriti kad se tržište zatvori - piše Mundo Deportivo.

PRIKOVAN NA KLUPU Talijani bruje: Rakitić ide kod Mandže, Can će u Barcelonu!

Ivan je u Barcelonu stigao iz Seville 2014. godine, a od tada je odigrao 269 utakmica. Ove sezone pao je u drugi plan zbog dolaska nizozemskog veznjaka Frenkieja de Jonga (22). 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • tomicalomica 28.08.2019.

    Vrti mi se u glavi od ovih piskarala zaokrenuli za 360 priču o Rakitiću u zadnjih 3 dana pa opet iz početka .... on i Olmo iskaču iz paštete svakih 15 minuta na 24 sata a sve daleko od istine

  • 28.08.2019.

    Sta rade jednom od najzahvalniji igraca koje su kupili u zadnjih 10god...sram ih bilo! Lagano moze jos 2 god igrat bolje od onog antinogometasa A.Vidala!!

  • DominikLivakovic1 28.08.2019.

    Kao navijač Barcelone i veliki štovatelj Ivanove igre, moram reći, Raketa idi van. Niti jedan igrač u Barceloni nema tu surovu ljubav prema klubu osim njega i zato treba i otići. Najbolji igrač Barce zadnje 2 sezone (uz Messija dakako, on je drugi univerzum). Najbolji kada je najteže. Evo zadnje 2 utakmice što je igrala Barca bez njega u prvoj to je bilo teško za gledati. Ali bitno je da šupljoglavi Culesi tjeraju njega a uzvisuju svoje bezglave katalonce Busquetsa i Roberta. Katastrofa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare