To je to što me zanima!

Otkud je Conor ovo izvukao?! Pogledajte strašan nokaut....

Godinu dana nakon što je izgubio od Khabiba Nurmagomedova (31), u oktogon se vratio 'zloglasni' Conor McGregor (31). I to kako se vratio! Za 40 sekundi nokautirao je MMA legendu, Donalda Cerronea (36)
Vidi originalni članak

Nije se ni snašao 'kauboj', a Conorovo je koljeno već odsjelo na njegovoj glavi! Strašan je meč odradio Conor McGregor (31), mjeseci i mjeseci priprema napravili su svoje, a on je dovršio legendu za 40 sekundi! Nije se ni snašao Donald 'kauboj' Cerrone (36), a Bruce Buffer već je vikao ime 'zloglasnog'.

GOTOVO 'PRIJE POČETKA'! Kakav povratak! Conor za 40 sekundi nokautirao 'kauboja'!

Od prvog zvona je jako krenuo Conor, letećim je koljenom odmah zahvatio protivnika. Nakon toga ga je u klinču nekoliko puta iznenadio ramenom i raskrvario mu lice. Vidno je šokiran bio Cerrone koji je, tek nakon što se uspio odmaknuti, završio na podu uz rub kaveza.

Odličan je high kick pogodio McGregor i dobro uzdrmao 'kauboja', a zatim odmah nasrnuo na njega. Nemoćno je ruke na glavi držao Amerikanac, dok je 'zloglasni' nemilosrdno bacao direkte kroz slabašni blok. Nećkao se Herb Dean, bi li odmah prekinuo borbu, ali vjerojatno je pomislio da se Cerrone vraćao iz sličnih situacija, pa i pobjeđivao. No, iz ove nije bilo povratka.

Sa stilom se u oktogon nakon skoro godine i pol i posljednjeg poraza od Khabiba Nurmagomedova (31) vratio McGregor i pokazao da je spreman za velike stvari. Nakon borbe nije se bavio novim protivnicima, već pokazao poštovanje prema Cerroneu i njegovoj obitelji te timu, pokazao je da je prije svega veliki borac i čovjek.

A tko je sljedeći? Pa to bi trebalo biti jasno, čeka se travanj i odluka u oktogonu. I sam White je rekao da slijedi uzvratni meč između Khabiba i Conora, pobijedi li Irac 'kauboja' te Dagestanac Fergusona (35)...

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 113

  • biberrr 20.01.2020.

    Najbolji su bili komentatori koji tvrde uzdrmao ga 3 puta ramenom,a high kick nisu ni vidjeli. Nije namještaljka onakva noga u glavu,ali da je kauboj penzioner koji je došao po otpremninu to je bilo vidljivo,nije niti jednom ni zamahnui prema Conoru.

  • 19.01.2020.

    MooXi.net - sjajan projеkt zа odrasle kоji žele prоnaći sеksuаlnog partnerа

  • 19.01.2020.

    ko je koga sad tu udario ... di su strelice?

Komentiraj...
Vidi sve komentare