To je to što me zanima!

Ramos provocirao Gimeneza: Daj se okreni da vidim tko si...

Stoper Reala provocirao je Atleticove igrače tijekom utakmice. Nakon susreta na njega je nasrnuo urugvajski branič Jose Gimenez. Ramosa je dohvatio i Mandžo
Vidi originalni članak

Frcale su iskre nakon četvrtfinalne utakmice Reala i Atletica na Bernabeuu. "Kraljevi" su slavili golom Chicharita dvije minute prije kraja utakmice, a nakon susreta Urugvajac Jose Gimenez napao je Sergija Ramosa.

U jednom trenutku Ramos je Gimenezu pokazivao da se okrene i pokaže mu ime na dresu kako bi vidio s kim uopće ima posla. Ramos je zapravo kopirao Zlatana Ibrahimovića.

Ta Ramosova provokacija samo je dodatno razljutila Urugvajca koji je nakon utakmice udario stopera Reala.

Nije jedini. Ramosa je dohvatio i naš Mario Mandžukić.

Ramosu igrači Atletica zamjeraju glumu kod starta Arde Turana , nakon kojeg je Turčin dobio drugi žuti karton. Mandžo mu zamjera lakat kojim mu je razbio glavu u prošloj utakmici. Atletico je pohranjen, Real se priprema za Juventus, ali Simeoneovi igrači neće tako lako zaboraviti provokacije Ramosa...

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Zagrebacki Plavi 30.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • sfs222 25.04.2015.

    makar je takav arogantan i sve ali po meni najbolji obrambeni na svijetu

  • franz beckenbauer 24.04.2015.

    tipicno za igrace reala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare