To je to što me zanima!

Ramos nije izbačen iz 'nokaut' faze Lige prvaka još od 2015.!

Pouzdani se Španjolac nakon 58 dana izbivanja i propuštenih 10 utakmica vratio u postavu Reala za utakmicu protiv Elchea koja mu je poslužila kao zagrijavanje za važnu europsku utakmicu protiv Talijana
Vidi originalni članak

Jedan od najboljih stopera današnjice, ako ne i u povijesti, Sergio Ramos trebao bi danas zaigrati od prve minute za Real Madrid u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Atalante.

IMAT ĆE 40 Ramos želi ispisati povijest: Želim nastupiti na SP-u 2026.

To je ogroman plus za 'kraljevski klub' jer statistika pokazuje - Real s njime na terenu ne ispada u eliminacijskoj fazi Lige prvaka. Madriđani su s Ramosom na travnjaku posljednji put ispali 2015. u polufinalu protiv Juventusa. Prošle i pretprošle sezone Ramos je propustio uzvratne utakmice protiv Ajaxa i Manchester Cityja koji su tada izbacivali Madriđane.

Pouzdani se Španjolac nakon 58 dana izbivanja i propuštenih 10 utakmica vratio u postavu Reala za utakmicu protiv Elchea koja mu je poslužila kao zagrijavanje za važnu europsku utakmicu protiv talijanske momčadi.

Povratak Španjolca u prvu postavu još je važniji kada znamo da za 'kraljeve' danas neće zaigrati suspendirani Casemiro, a upravo su njih dvojica najvažniji 'razbijači' napada protivničkih momčadi. 

MARCA: 'Real je bez Modrića užasan. Ne bi pobijedio ni na treningu...'

Tekstualni prijenos utakmice možete pratiti uživo na našem portalu!

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 16.03.2021.

    Dok je korumpiranih sudaca naravno da nece ispasti . Prvu utakmicu je odlucio sudac sa crvenim odmah osigurao prolaz

  • obama terorist 16.03.2021.

    😂😂😂😂koji clanak mile ti majke,pise &tuka kako sa njim nisu ispali a bio najgori protiv Citya lani gdje je skrivio prvi gol pa napravio penal te dobio crveni u prvoj tekmi😂😂😂 E sad ne kopcam jeli tekma samo poluvrijeme ili je citava utakmica uzvrat to moze napisat ovaj novinar kada se dogovori sam sa sobom!

  • 16.03.2021.

    Hala Madrid !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare