To je to što me zanima!

Ramos sprdao Luku Modrića i podsjetio ga na poraz Hrvatske

"Krasno mjesto, ha Luka?", kapetan Real Madrida Sergio Ramos posprdno je upitao Luku Modriću prilikom ulaska u hotel u Elcheu i tako ga podsjetio na najveći poraz (6-0) hrvatske reprezentacije
Vidi originalni članak

Kapetan Real Madrida Sergio Ramos i Luka Modrić odlični su prijatelji pa jedan drugoga sprdaju gdje god stignu. Zadnji u nizu 'trolanja' dogodio se na dolasku u hotel u Elcheu u blizini Manuel Martinez Valero gdje je Hrvatska doživjela najveći poraz (6-0) u povijesti.

Ramos ga je na tečnom engleskom upitao "Krasno mjesto, ha Luka?" i podsjetio ga na spomenutu utakmicu.

U toj utakmici 'furija' je furiozno ušla u utakmicu pa su je na semaforu nakon tek 35 minuta igre pisalo 3-0 za domaćine, iako je i Hrvatska preko Santinija imala svojih šansi. 

Do 70. potop. Španjolska nam je zabila još tri komada i priuštila nam najveći poraz u povijesti. Peti gol zabio je upravo Ramos koji očito nije zaboravio tu utakmicu i priliku da 'bocne' dragog prijatelja.

Kapetan hrvatske reprezentacije nije se dao smesti. Naprotiv, hrvatski maestro odigrao je odličnu utakmicu i zabio jedini gol za kraljevski klub koji nažalost nije bio dovoljan (1-1) za puni plijen u Elcheu.

MARCA HVALI LUKU Modrić opet oduševio: Samo on to može. Igra za Zlatnu loptu!

Očito je da u svlačionici Real Madrida vlada odlična atmosfera nakon što su izašli iz duboke krize u koju su zapali početkom sezone.  U Ligi prvaka izborili su osminu finala gdje ih čeka neugodna, ali svakako prolazna Atalanta, a u La Ligi se nakon 16 odigranih utakmice nalaze se na drugom mjestu na tablici s 33 boda. Atletico Madrid ima dva boda više i dvije utakmice manje.

RAZGOVOR SA ZIDANEOM Kako se Real izvukao iz krize? Modrić imao ključnu ulogu...

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 01.01.2021.

    "velika " stvar taj poraz u "jako važnom" natjecanju ,a za Ramosa je općepoznata stvar da je asshole.

  • Trump Jong Un 01.01.2021.

    Teško da ga je na " tečnom " engleskom pitao 😁

  • 31.12.2020.

    Jbg kad nam je na golu bio propuh, a i cijela tekma je zapravo bila nebitna. Pola momcadi je otislo od SP-a, a ostatak je ionako bio izmucen nakon osvajanja bronce. Sada sigurno nebi bio isti rezultat :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare