Obavijesti

Sport

Komentari 20

Modrić opet oduševio: Samo on to može. Igra za Zlatnu loptu!

Modrić opet oduševio: Samo on to može. Igra za Zlatnu loptu!

Modrić je fascinantnom pokretljivošću radio štetu Elcheu gdje god bi se zatekao. Načeo je suparnika za njega neobičnim načinom: glavom! Po tko zna koji put bio je najbolji igrač Reala u napadu, ali ovaj put nije imao s kim igrati, piše Marca

Kako igra zadnjih tjedana, za Luku Modrića (35) prava je šteta što je odigrao svoje za 2020. godinu. U zadnjoj utakmici godine Real je odigrao tek 1-1 kod Elchea, a hrvatski kapetan opet je bio Realov kolovođa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Luka Modrić 01:38

Modrić je doveo Madriđane u vodstvo u 20. minuti i to - glavom. Bio mu je to 26. gol za Real, ali prvi koji nije nogom. Također, već četvrti ove sezone i drugi u nizu jer nakon što je zabio Eibaru dva kola ranije, protiv Granade nije igrao.

Modrić će produžiti s Realom!
Modrić će produžiti s Realom!
Maestro može kako god želi: Modrić zabio glavom u remiju
Maestro može kako god želi: Modrić zabio glavom u remiju

- Hrvat je bio briljantan, a vrhunsku partiju okrunio je krasnim golom - počela je Marca nove hvalospjeve za Realova dirigenta.

- Modrić je fascinantnom pokretljivošću radio štetu Elcheu gdje god bi se zatekao. Načeo je suparnika za njega neobičnim načinom: glavom! Po tko zna koji put bio je najbolji igrač Reala u napadu, ali ovaj put nije imao s kim igrati.

La Liga Santander - Elche v Real Madrid

I čitatelji su se složili s tom konstatacijom, odnosno da je Modrić bio najbolji realovac na terenu.

- Samo Luka Modrić može pokupiti odbijanac u kaznenom prostoru i pretvoriti ga u gol... Glavom. Da, upravo to smo trebali vidjeti od Luke u Realu, da učini nešto s glavom. Ovo mu je bio 26. gol za Real, ali prvi koji je za klub postigao glavom. Hrvat je nadvladao fizičke probleme koje je imao na utakmici s Eibarom, ali usprkos tome postigao je gol i protiv ovog suparnika - konstatirao je najpoznatiji španjolski sportski list pa poentirao:

- To kako igra, vrijedi Zlatne lopte.

I tu se nema što dodati, osim da takvu formu zadrži sve do lipnja i srpnja kada će predvoditi Hrvatsku na Europskom prvenstvu. A baš je igrama za reprezentaciju na SP-u osvojio Zlatnu loptu...