To je to što me zanima!

Ramos: Volim vrhunske igrače kao što je Hrvat Luka Modrić...

Modrića dobro poznam jer sam na Euru igrao protiv njega. Ako dođe u Real, mogao bi dodatno popraviti stanje u momčadi, rekao je igrač madridskog kluba Ramos...
Vidi originalni članak

U razgovoru za AS branič Reala i španjolske nogometne reprezentacije Sergio Ramos najavio je očekivanja u narednoj sezoni, te kratko prokomentirao neizbježnu temu Luka Modrić. 

Ramos je naglasio da je momčad već prepuna kvalitetnih rješenja na svakoj poziciji, no dolazak još kojeg vrhunskog pojačanja ne bi bio naodmet.

- Momčad je u formiranju već dvije sezone, bilo je dosta odlazaka i dolazaka, ali otvoreni smo za daljnja poboljšanja. Nije na meni da radim na pojačanjima i govorim puno o tome, kvalitetno smo pokriveni na svim pozicijama, ali ako dođe pravi igrač rado ćemo mu pripomoći na što bržoj adaptaciji. Modrića dobro poznam jer sam na Euru igrao protiv njega. Volim igrati s vrhunskim nogometašima, a Modrić je jedan od takvih. On još nije član Reala, ali ako dođe mogao bi dodatno popraviti stanje u momčadi - rekao je Ramos koji je potom najavio nastavak lova na trofeje u narednoj sezoni.

- Igrač uvijek mora biti ambiciozan i željeti trofeje svake sezone. Lani smo osvajanjem Primere napravili odličan posao, ali sada treba obraniti naslov. Mourinho uvijek izvlači najviše iz momčadi, a i za iduću sezonu podići će nas na još višu razinu. Moj je san da sada osvojimo i Ligu prvaka - poručio je branič Reala.

Osvrnuo je potom Ramos na mogućnost da kapetan "kraljeva" i španjolske reprezentacije Iker Casillas osvoji Ballon d'Or.

- Nisu mi baš potpuno jasni kriteriji onih koji biraju najboljeg igrača svijeta, a po meni bi bilo najbolje odabrati najbolje na svakoj poziciji. Koliko znam samo je jedan golman u 56 godina dobio Ballon d'Or, a svakako je Iker zaslužio takvo priznanje. No, i Cristiano Ronaldo je po meni legitiman kandidat. On je igrač koji radi razliku na terenu - zaključio je Ramos.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • danijelbartolovic1994 05.08.2012.

    Ćovjek zna,neće reć da voli messia,ni ja ga nevolim,jeli tko gledao tekmu barce-psg-a ja nisma volio barcu ali od jučer je mrzim,kako se ovaj sanchez bacio ili simulirao penal?

  • dobby_1 05.08.2012.

    Ma kakav Ronaldo, MESSI!!!!!

  • Gerro 05.08.2012.

    samo sebi štetite 24 sata...pišete stalno kao kroz par dana sve ce se rjeist..javio nam je nas izvor i ltam neki frend od modrica..pa jbmu dajte pricekajte sluzbenu obavijest pa onda pisete naslove...ajde da su vam infroamciej tocno pa daznate sigurno da ce potpisat pa ka oprvi to objavite, kuzim to sve mi jasno al cemu lagat..samo gubite interes nass ostlaih za vaše novine...

Komentiraj...
Vidi sve komentare