To je to što me zanima!

Ramos vs. Karius: Finale LP-a bit će i borba - tetovaža...

Iako su im ti ukrasi možda pomogli da privuku nježniji spol ili sponzorske ugovore, na terenu u subotu nikakvu ulogu neće igrati tetovaže, već njihovo nogometno umijeće...
Vidi originalni članak

Osim što će obojica u Kijevu imati zadatak čuvati svoj gol od napada protivničkih igrača, Realov branić Sergio Ramos i Liverpoolov golman Loris Karius imaju još nešto zajedničko - opsesivnu ljubav prema tetovažama.

Na Ramosovim leđima teško je pronaći komadić površine na kojem nema tinte. Osim živopisnih slika, Španjolac ima i nekoliko tetovaža dubljeg značenja. 

Na bicepsima u dva dijela stoji mu natpis: "Duše mrtvih počivaju u sjećanju živih", a na prstima u crvenoj boji istetovirana su četiri njemu najvažnija broja u životu.

MISTER 90+ Ramos ima nove tajanstvene tetovaže: Evo i što one znače

Stoper Real Madrida na svom je tijelu odao počast i žrtvama terorističkih napada u New Yorku (11. rujna 2001.) i Madridu (11. ožujka 2004.). 

S druge strane, Loris Karius najveću pozornost pridao je ukrašavanju svog torza i ruku, čime je vjerojatno privukao i svoju djevojku, modela Iante Rose.

Karius na potpuno prekrivenim rukama ima rukavice Mickeya Mousea, a na ramenima su mu motivi cvijeća i ptica. Lijeva ruka posvećena je religiji, a iza desnog uha ima mali križ.

Nijemac također ima ponešto teksta - od francuskih natpisa do poruke na lijevom bicepsu: "Druge stvari nas mogu mijenjati, ali početak i kraj je obitelj". Iako su im ti ukrasi možda pomogli da privuku nježniji spol ili sponzorske ugovore, na terenu u subotu nikakvu ulogu neće igrati tetovaže, već njihovo nogometno umijeće.

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • MH08 26.05.2018.

    Loris Karijes

  • 26.05.2018.

    Koja odvratnost od tetovaza...

  • crni2012 25.05.2018.

    Ramos zuti karton 1.01 koeficijent

Komentiraj...
Vidi sve komentare