To je to što me zanima!

Ramosu izletjela rečenica zbog koje će ga potjerati iz Pariza

Obično se ne bavim ovom temom, ali ne želim priznati nešto što se nije dogodilo. Nisam rekao Pariz ni u jednom trenutku, već sam pustio razočarani zvuk 'psss' ili 'pfff', opravdavao se španjolski veteran
Vidi originalni članak

Parižani su i ove godine razočarali u Ligi prvaka, a imena poput Kyliana Mbappéa (24), Neymara (31), Lionela Messija (35) neće igrati ni u četvrtfinalu te se spominje njihov odlazak iz PSG-a. Ima tu još onih za koje smo navikli da stoje uz trofej pobjednika najelitnijeg europskog natjecanja, a među njima je i Sergio Ramos (36).

NOVI EGZODUS PSG ponovno razočarao, najava mnogih odlazaka: Messiju kraj ugovora, Mbappe bi rado otišao

U redovima madridskog Reala osvojio je četiri trofeja Lige prvaka, a od dolaska u Pariz 2021. nije ni blizu. A nakon novog debakla spominje se mogući 'egzodus' iz momčadi. Na samom vrhu za odlazak upravo bi mogao biti španjolski veteran nakon što su kamere snimile nešto što 'nisu smjele'-

Nakon završetka utakmice Ramos je napravio gaf kojim je razočarao navijače.

- Ku*va koja je rodila Pariz, je*ena ku*va - rekao je.

Navijači su ga odmah napali, a nakon nekog vremena o svemu se na društvenim mrežama oglasio i Španjolac.

Ugovor mu je pri kraju, neće dobiti novi

- Obično se ne bavim ovom temom, ali ne želim priznati nešto što se nije dogodilo. Nisam rekao Pariz ni u jednom trenutku, već sam pustio razočarani zvuk 'psss' ili 'pfff'. Sve je to bilo u kontekstu izraza koji smo navikli izgovarati u nogometu. Nemojte izmišljati, ne tražite nešto tamo gdje nema ničega - poručio je na društvenim mrežama.

Pitanje je tko mu je povjerovao, a vjerojatnost da mu klub produži ugovor koji traje do kraja sezone gotovo je nikakva. Tako da će Ramos gotovo sigurno morati potražiti novu sredinu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • dahvaul 11.03.2023.

    Bolje da se bavite onim Mbappeom i Mesijem  kaj nisu ništa pokazali,oni su kao zvijezde a nijedan od njih nije u stanju dignuti i povesti momčad.Parižani su već u startu hendikepirani još kad je i Neymar u ekipi imaju tri igrača koji se ne vračaju.Čekaju da im neko servira loptu.Ronaldo je za njih vrh vrhova,on gine i kad gubi  i kad dobiva za razliku od patuljka Messija i onoga napuhanca od Mbappea.

  • tatamatata 10.03.2023.

    Što god,ali sa 37 frajer i dalje igra vrhunski

  • Kegla💪🏻 10.03.2023.

    Jedini koji je igrao dobro protiv Bayerna ili barem jedini kojo se borio

Komentiraj...
Vidi sve komentare