To je to što me zanima!

Lewa utrpao Barci dva komada: Prvi put u povijesti izgubili tri utakmice zaredom na Camp Nou

Katalonci su doživjeli težak poraz u prvoj utakmici grupne faze Lige prvaka na Camp Nou. Bayernov golman gotovo da nije imao posla večeras, a Ter Stegena su matirali Muller i Lewandowski
Vidi originalni članak

Bayern je na otvaranju Lige prvaka uvjerljivo slavio protiv Barcelone na Camp Nou s rezultatom 3-0. Golove su zabili Muller i Lewandowski. 

POGLEDAJTE VIDEO: Manuel Neuer

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bavarci su dominirali na Camp Nou te su pobijedili 3-0 u ogledu skupine E. O tome kako je utakmica izgledala mnogo toga će reći da je najbolji igrač Barcelone bio njezin golman Ter Stegen, a tijekom drugog poluvremena domaći navijači su za svoje miljenike imali tek - zvižduke.

Prvi gol na susretu postigao je Müller u 34. minuti, dok je pitanje pobjednika riješeno u 56. kada je Lewandowski zabio za 2-0 nakon što je silovito, domaći okvir vrata, pogodio Musiala. Poljak je dodatno rastužio Barcelonu u 85. minuti golom za konačnih 3-0.

Barcelona je prvi put u povijesti izgubila tri uzastopne utakmice u europskim natjecanjima na domaćem terenu i to protiv Juventusa (0-3), protiv PSG-a (1-4) i večeras protiv Bayerna. 

Golman Bayerna Manuel Neuer praktički nije imao posla, a poljski reprezentativac Robert Lewandowski tresao je mrežu Ter Stegena čak dva puta. 

Idi na 24sata

Komentari 142

  • krkanADZ 15.09.2021.

    Katalonija mijenja ime u Katastrofija !!

  • 15.09.2021.

    Barcu ceka najmanje 5 god mucenja

  • Jadna drzavo !!! 15.09.2021.

    Nema,Barca je sad prosječan klub i to je stvarnost... Hala madrid

Komentiraj...
Vidi sve komentare