Obavijesti

Sport

Komentari 142

Lewa utrpao Barci dva komada: Prvi put u povijesti izgubili tri utakmice zaredom na Camp Nou

Lewa utrpao Barci dva komada: Prvi put u povijesti izgubili tri utakmice zaredom na Camp Nou
4

Katalonci su doživjeli težak poraz u prvoj utakmici grupne faze Lige prvaka na Camp Nou. Bayernov golman gotovo da nije imao posla večeras, a Ter Stegena su matirali Muller i Lewandowski

Bayern je na otvaranju Lige prvaka uvjerljivo slavio protiv Barcelone na Camp Nou s rezultatom 3-0. Golove su zabili Muller i Lewandowski. 

POGLEDAJTE VIDEO: Manuel Neuer

Pokretanje videa...

03:08

Bavarci su dominirali na Camp Nou te su pobijedili 3-0 u ogledu skupine E. O tome kako je utakmica izgledala mnogo toga će reći da je najbolji igrač Barcelone bio njezin golman Ter Stegen, a tijekom drugog poluvremena domaći navijači su za svoje miljenike imali tek - zvižduke.

Prvi gol na susretu postigao je Müller u 34. minuti, dok je pitanje pobjednika riješeno u 56. kada je Lewandowski zabio za 2-0 nakon što je silovito, domaći okvir vrata, pogodio Musiala. Poljak je dodatno rastužio Barcelonu u 85. minuti golom za konačnih 3-0.

Champions League - Group E - FC Barcelona vs Bayern Munich

Barcelona je prvi put u povijesti izgubila tri uzastopne utakmice u europskim natjecanjima na domaćem terenu i to protiv Juventusa (0-3), protiv PSG-a (1-4) i večeras protiv Bayerna. 

Golman Bayerna Manuel Neuer praktički nije imao posla, a poljski reprezentativac Robert Lewandowski tresao je mrežu Ter Stegena čak dva puta. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
1. KOLO LIGE PRVAKA 21:00 , CAMP NOU
Barcelona
0 : 3
Bayern München
Müller 34' Lewandowski 56' 84'
Sortiranje događaja
90'

Kraj utakmice na Camp Nou. 

Bayern je zasluženo pobijedio u prvoj utakmici grupne faze Lige prvaka. 

88'

Prethodno je u igru ušao i mladi hrvatski reprezentativac Josip Stanišić, a iz igre je izašao Niklas Sule. Stanišić je nedavno potpisao prvi profesionalni ugovor te je igrao u prvih 11 na otvaranju Bundeslige. 

84' GOL BAYERN

GOOOOOOOOOOL! Robert Lewandowski zabio je večeras drugi gol i povećao vodstvo Bayerna na 3-0. Naletio je na odbijenu loptu unutar šesnaesterca, snažno opalio i matirao golamana Barcelona. 

Gledamo tužna lica Barceloninih navijača na Camp Nou. 

 

82'

Nagelsmann je iz igre odlučio izvaditi Sanea, a ušao je Coman. 

81'

Opet engleski sudac vadi žuti karton, a ovoga puta zaradio ga je Gavi. 

Komentari 142