To je to što me zanima!

Rapaić debitirao za Trogir protiv Mosora na Poljudu

Rapaić potezom podsjeća na velikog igrača, ali godine i duga stanka ostavili su trag. Njegov debi u Trogirovu dresu došlo je vidjeti 1000 gledatelja
Vidi originalni članak

Neviđena pompa pratila je potpis ugovora nekadašnjega hrvatskog reprezentativca Milana Rapaića s drugoligašem Trogirom, a njegovu debiju u nedjelju je na Poljudu svjedočilo jedva 1000 znatiželjnika. Rapaić je prvi put u prvenstvenom ogledu odjenuo bijeli dres Trogira i zaigrao na lijevoj strani napada. Figurom i potezom Miki podsjeća na nekad velikog igrača, no godine i duga pauza ostavili su trag, nije to Miki kojeg su željno očekivali ove zime na Poljudu. Hajduk se nekako na brzinu odrekao njegovih usluga, a Rapaić je ogorčen prihvatio ponudu drugoligaša i rekao:
- Jedanput ću se vratiti na Poljud, a oni koji me nisu htjeli tamo, više neće biti.
Premda je još nejasno tko je upalio crveno svjetlo Rapaićevu povratku, od mogućih kandidata jedan, predsjednik Željko Jerkov, više nije na Poljudu. Mikijev debi došla su vidjeti brojna poznata nogometna imena. Dopredsjednik Hajdukove skupštine Mirko Klarić, igrači Hajduka Kalinić, Andrić, Balić i Maloča, pomoćni trener Glavaš, stručni savjetnik Šurjak, skaut Mužinić, Nadoveza, predsjednik Udruge Prve HNL Štimac i mnogi, mnogi drugi.
Na predstavljanju su Rapaića pozdravili burnim pljeskom, kao i nekoliko njegovih uspješnih centaršuteva i slobodnjaka. No trener Mosora Srđan Zujo Mladinić postavio je za Mikija klopku, udvajali su ga Danijel Rašić i Ivan Bačak, tako da je Miki bio gotovo nemoćan. Uoči utakmice trener Trogira Ante Miše u šali je rekao: “Igrat će Miki, izborio je mjesto na treningu”, a njegov suigrač Ante Rožić kako će s Mikijem sve biti lakše. Sudeći prema prvim rezultatima, na to ćemo još pričekati.

AMBICIOZNI CICO KRANJČAR
Bišvi hrvatski izbornik i trener Dinama u Ligi prvaka Zlatko Kranjčar ovog proljeća preuzeo je Croatiju iz Sesveta. Na prvom su mjestu, a Cico je uvjeren u ulazak u prvu ligu.

SCORIA OPET DOMA
Elvis Scoria nekad je igrao za Istru, a danas je trener Puljana. S Rijekom je osvojio Kup, a pod njegovim vodstvom drugoligaš Uljanik igrao je u finalu Kupa. U finalu je bio i sa Slaven Belupom.

AGIĆ KAO RAPAIĆ
Jasmin Agić s Dinamom je osvojio brojne trofeje, a zabilježio je i 14 nastupa za hrvatsku reprezentaciju. Danas se s Croatijom iz Sesveta bori za ulazak u prvu ligu.



Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare