To je to što me zanima!

Rapsodija Hrvatske pred 5000 Bugara! Hrvati razbili velesilu za najveću pobjedu desetljeća!

Da se i domaćini malo provesele, osvojili su prvi set, ali i tu smo osjetili da itekako možemo s njima. Ali sve kasnije, ne da možemo, nego je samo bilo pitanje s koliko ćemo razlike pobijediti! Hrvatska je pobijedila 3-1
Vidi originalni članak

Pet svjetskih medalja, pet europskih, jedna olimpijska. Ono što Hrvatska nikad neće osvojiti. U odbojci. To je dosad osvojila Bugarska. Velesila. Istina, zadnju medalju još prije 14 godina, ali bez obzira na tu rupu i bugarski slobodan pad, možemo zapisati i dokumentirati: Trećeg rujna 2023. godine, Hrvatska je ostvarila jednu od najvećih pobjeda u povijesti! U zadnjem desetljeću i više najveća bez dileme.

SREDILI UKRAJINCE To je srce hrvatsko! Hrvati imali nevjerojatan peh nakon sedam poena pa izveli strašan preokret DRUGA POBJEDA ODBOJKAŠA 'Moja domovina' ori se na Crnom moru! Sjajni Hrvati pomeli mušterije iz Španjolske

Pred punom dvoranom Bugara u Varni, njih skoro 5000, Hrvati su Bugarima održali odbojkašku lekciju (22-25, 25-16, 25-21, 25-22)! Kako samo to gordo zvuči... Ili ovo, uzme li skalp Slovencima sutra, Hrvatska će kao prva iz skupine u osminu finala Europskog prvenstva!

Ako je to itko i pomislio prije pet-šest dana, kada su nas samo prosječni Finci pomeli s terena u prvom kolu... Može van iz ludnice! 

Danas? Rapsodija Hrvata! Drugi, treći i četvrti set. Da se i domaćini malo provesele, osvojili su prvi, uvodni, ali i tu smo već dobro osjetili da itekako možemo s njima. Ali sve kasnije... Ne da možemo, nego je samo bilo pitanje s koliko ćemo razlike pobijediti!

MARKOVO LJETO ŽIVOTA Bio sam prvak s HAŠK-om, igrao protiv Halilovića i Ćorića, a sad idem u odbojkaški Man. City! SVESTRANI TINO Prvi poliglot Hrvatske: Udaram loptu na visini od tri i pol metra!

Čast svima, baš svima, ali jedno ćemo ime danas ipak malo jače podvući. Ovog je ljeta potpisao za europskog doprvaka i prvaka Poljske Jastrzębski Węgiel, ili da ne polomite jezik, po hrvatski Jastrebarskoa kada odete u odbojkaški Manchester City, jasno je kakva je klasa u pitanju. No ovakvog Marka Sedlačeka još nismo vidjeli u hrvatskom dresu. Možda negdje u manje bitnim utakmicama, protiv slabijih protivnika, ali ovo danas... I pravda je zadovoljena, on je i zakucao 28. poenom Bugare za kraj. Marko, +5! Hrvatska +5!

Hrvatska je, podvucimo i to još jednom ako niste shvatili, u osmini finala Europskog prvenstva. I ne bismo se okladili da će joj tu biti kraj...

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mitbuster 05.09.2023.

    Kako je bilo sa Slovenijom?

  • Dravski smuđ 03.09.2023.

    Mi smo na prvenstvu?Svašta.

  • DeGogi_Legenda 03.09.2023.

    Bravo momci! Od danas Bugarska krqj nogometa, rukometa, bacanja šugamana u vis i velesila u odbojci. najjači im igrač Dimitar Dimitarev Dimitrov - Bugarski Messi odbojke., zna ga cili svit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare