To je to što me zanima!

Raspjevana Torcida u korteu u Valenciji, policija sve osigurava

Kao i u Portugalu, Hajduk će i u Španjolskoj imati brojnu podršku navijača na tribinama. Torcida je do stadiona Levantea stigla u korteu od centra grada, a nikakvih incidenata nije bilo
Vidi originalni članak

Stotine navijača Hajduka prodefilirale su centrom Valencije na putu do stadiona Levantea, gdje "bili" od 20.45 igraju prvu utakmicu play-offa za ulazak u grupnu fazu Konferencijske lige protiv Villarreala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Torcidaši su pritom zapalili i jednu bengalku, no incidenata nije bilo. Policija je osiguravala rutu kojom su išli do stadiona. Ponovno su se odlučili za bijelo ruho kao i na nekim zadnjim gostovanjima "majstora s mora".

Očekuje se da bi Hajduk mogao imati oko 1000 navijača na tribinama u Valenciji, a sudeći po snimkama na društvenim mrežama, dobit će utakmicu na tribinama. Još da je i onu na terenu...

POGLEDAJTE VIDEO: FNC 7 SPEKTAKL U PULI 3.9.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Bomba-rder 19.08.2022.

    Jedino sto u Hajduku vrijedi su navijaci jer godinama trpe los plasman u HNL-u a za Europu da ne pricam a oni su i dalje vjerni! Sad treba zamisliti da su kao Dinamo u HNL-u i Europi napunili bi 200 tisuca da stadion prima ovako na zalost opet do Gospe al ovaj put Male i kraj, pripreme za slijedeci sezonu i opet demagogija!

  • savskokupaliste 18.08.2022.

    4:1.Koliko će biti do kraja??

  • MladenBanović 18.08.2022.

    Slušam ovog Šapita drobi takve gluposti....

Komentiraj...
Vidi sve komentare