To je to što me zanima!

Raspjevani Kovačić i Modrić u Zadru: Zapjevali u restoranu

Vlasnik restorana Erik Pavin sjeo je za piano, iza njega su se smjestili Luka i Mateo. I krenuli... 'Neka cijeli ovaj svijet, još sja u suncu. Neka naša Zemlja sva postane sretna. Neka cijeli ovaj svijet, zove se bajka'
Vidi originalni članak

Erik Pavin poznati je zadarski ugostitelj i vlasnik restorana Niko. Njegovo mjesto oduvijek je bilo primamljivo za svjetske zvijezde. Tu je dolazio i veliki Michael Schumacher, Novak Đoković, Goran Ivanišević, a sada je bio domaćin Luki Modriću i Mateu Kovačiću.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatski reprezentativci se odmaraju na Jadranu nakon ispadanja s Eura i pune baterije za novu sezonu, a jedna od destinacija bio im je i popularni restoran Niko. Modrić se rodio u Zadru, gdje je i počeo nogometnu karijeru, česti je gost Erika Pavina, a sada je tamo poveo prijatelja Matea.

Naravno, tamo ih je dočekao vlasnik Pavin, a kada su zadovoljili nepca specijalitetima i ugasili žeđ, na red je došla pjesma. Kako i drugačije kad ste u Dalmaciji... 

Erik Pavin sjeo je za piano, iza njega su se smjestili Luka i Mateo. I krenuli...

- Neka cijeli ovaj svijet, još sja u suncu. Neka naša Zemlja sva postane sretna. Neka cijeli ovaj svijet, zove se bajka. Zelena i mirisna, cvjetna sva i nevina, livada iz sna - poveo je zadarski ugostitelj pjesmu iz poznatog hrvatskog mjuzikla 'Jalta, Jalta', a Modrić i Kovačić su ga samo pratili.

I pokazali da nisu samo sjajni u kopačkama, već znaju i pustiti glas. Pjesma u ugodnom društvu sigurno im je dobro došla nakon razočaravajućeg ispadanja s Eura od Španjolske.

Dok je Ante Rebić sasuo drvlje i kamenje po izborniku Zlatku Daliću i rekao da smo igrali kao gov*o, Luka i Mateo su se u potpunosti isključili iz svega, opustili i napunili baterije za novu sezonu i nove izazove u Real Madridu i Chelseaju.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • BobRock89 10.07.2021.

    Odlično, u stručni stožer treba uključiti profesora glazbenog da dečki uvježbaju pjevanje himne. Strašno ih je gledati kako se muče mrmljajući.

  • sevadica 10.07.2021.

    Milo Hrnic za sirotinju

  • bozetesacuvaj 10.07.2021.

    Odcepi. Posto je oto vino? 1200. Zacepi,kako si odcepija tako zacepi. Da daa

Komentiraj...
Vidi sve komentare