To je to što me zanima!

Raspjevani Slovenci stigli su u Arenu: "Mi ćemo biti prvaci!"

Stotine Slovenaca stiglo je u zagrebačku Arenu, a najveći broj je stigao vlakom koji je u pravom navijačkom maniru došao na stanicu. Vijorile su se slovenske zastave, a iz vlaka se orila pjesma i povici "Mi Slovenci".
Vidi originalni članak

Slovenija večeras igra svoju prvu utakmicu na Europskom rukometnom prvenstvu i to protiv Makedonije, a s tribine ih očekuje velika podrška.

Stotine Slovenaca stiglo je u zagrebačku Arenu. Pristizali su automobilima, autobusima, ali najveći broj je stigao vlakom koji je u pravom navijačkom maniru došao na stanicu.

Vijorile su se slovenske zastave, a iz vlaka se orila pjesma i povici "Mi Slovenci".

Neki su čak malo i provocirali povicima "Da li se sjećate?", vjerojatno referirajući se na poraz naših rukometaša u borbi za brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu prošle godine.

Međutim, vrlo brzo se nastavilo s veselom pjesmom pa su navijači u koloni stigli do Arene, a tamo su počeli skandirati "Mi prvaci".

- Stigli smo iz Ljubljane. Doći ćemo na sve utakmice i na onu finalnu. Bit ćemo prvaci - rekla nam je vesela skupina koja je nastavila skandirati i pjevati.

Na utakmicu je stiglo i dosta makedonskih navijača koji su nastavili sa svojim pjesmama i povicima "Ma-ke-donija".

Utakmica između Slovenije i Makedonije počinje u 19.30 minuta.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • kaname 14.01.2018.

    zato su izgubili 😂😂😂😂" prvaci"...sad bi ja njih na granici polako pregledavala ko sto bi oni nas..valja im nase more, zagreb a se..u po nama i jos kad je bila sezona rekli da ce usporavat na granici samo da nam napakoste...koji krelci..nikad nisi normalno prosao granicu kod njih...jednom dukelu utjerali u bus ko da smo dileri ..groznoo a t. putovanje bilo..pola europe prosli bez zaustavljanja al kod njih ko da ide al capone i banda ..ser..ri

  • BvB 09 13.01.2018.

    Malo morgen

  • Ursus Warszawa 13.01.2018.

    hocete hocete

Komentiraj...
Vidi sve komentare