Obavijesti

Sport

Komentari 8

Raspjevani Slovenci stigli su u Arenu: "Mi ćemo biti prvaci!"

Raspjevani Slovenci stigli su u Arenu: "Mi ćemo biti prvaci!"
9

Stotine Slovenaca stiglo je u zagrebačku Arenu, a najveći broj je stigao vlakom koji je u pravom navijačkom maniru došao na stanicu. Vijorile su se slovenske zastave, a iz vlaka se orila pjesma i povici "Mi Slovenci".

VIDEO

Slovenija večeras igra svoju prvu utakmicu na Europskom rukometnom prvenstvu i to protiv Makedonije, a s tribine ih očekuje velika podrška.

Stotine Slovenaca stiglo je u zagrebačku Arenu. Pristizali su automobilima, autobusima, ali najveći broj je stigao vlakom koji je u pravom navijačkom maniru došao na stanicu.

Vijorile su se slovenske zastave, a iz vlaka se orila pjesma i povici "Mi Slovenci".

Veseli slovenski navijači "prihajaju" u Arenu! Njihova Dežela večeras igra prvu utakmicu na Europskom rukometnom prvenstvu Reporter: Ivan Pavić

Posted by 24sata Sport on 13. siječnja 2018

Neki su čak malo i provocirali povicima "Da li se sjećate?", vjerojatno referirajući se na poraz naših rukometaša u borbi za brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu prošle godine.

Međutim, vrlo brzo se nastavilo s veselom pjesmom pa su navijači u koloni stigli do Arene, a tamo su počeli skandirati "Mi prvaci".

- Stigli smo iz Ljubljane. Doći ćemo na sve utakmice i na onu finalnu. Bit ćemo prvaci - rekla nam je vesela skupina koja je nastavila skandirati i pjevati.

Na utakmicu je stiglo i dosta makedonskih navijača koji su nastavili sa svojim pjesmama i povicima "Ma-ke-donija".

Utakmica između Slovenije i Makedonije počinje u 19.30 minuta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Umalo sve uprskali! Hrvatska ipak dobila Čehe za 5. mjesto
LINOV OPROŠTAJ?

Umalo sve uprskali! Hrvatska ipak dobila Čehe za 5. mjesto

Hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je Češku 28-27 i osvojila peto mjesto na Europskom prvenstvu. Od komforne situacije i pet razlike u 51. minuti, umalo je završilo - remijem...

Francuska je pala pod naletom moćnih Španjolaca u Zagrebu!
DOBILI BITKU ZA FINALE

Francuska je pala pod naletom moćnih Španjolaca u Zagrebu!

KAKVA OBRANA! Francuska koja je imala svih šest pobjeda na Euru nije znala kako protiv obrane Španjolaca. S druge strane, španjolski je napad trpao sve što je trebao za ulazak u finale. Završilo je 27-23
'Kao da smo igrali u gostima... Što ću sada? Idem se odmoriti'
LINO ČERVAR:

'Kao da smo igrali u gostima... Što ću sada? Idem se odmoriti'

Potpisao sam na jednu godinu, a sada, što ću raditi? Prvo ću se s obitelji odmoriti, regenerirati se, imat ću razgovor sa samim sobom i analizirati pa odlučiti što ću raditi, rekao je Lino Červar poslije Češke