Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
8 komentara

Raspjevani Slovenci stigli su u Arenu: "Mi ćemo biti prvaci!"

Stotine Slovenaca stiglo je u zagrebačku Arenu, a najveći broj je stigao vlakom koji je u pravom navijačkom maniru došao na stanicu. Vijorile su se slovenske zastave, a iz vlaka se orila pjesma i povici "Mi Slovenci".

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Slovenija večeras igra svoju prvu utakmicu na Europskom rukometnom prvenstvu i to protiv Makedonije, a s tribine ih očekuje velika podrška.

Stotine Slovenaca stiglo je u zagrebačku Arenu. Pristizali su automobilima, autobusima, ali najveći broj je stigao vlakom koji je u pravom navijačkom maniru došao na stanicu.

Vijorile su se slovenske zastave, a iz vlaka se orila pjesma i povici "Mi Slovenci".

Veseli slovenski navijači "prihajaju" u Arenu! Njihova Dežela večeras igra prvu utakmicu na Europskom rukometnom prvenstvu Reporter: Ivan Pavić

Posted by 24sata Sport on 13. siječnja 2018

Neki su čak malo i provocirali povicima "Da li se sjećate?", vjerojatno referirajući se na poraz naših rukometaša u borbi za brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu prošle godine.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Međutim, vrlo brzo se nastavilo s veselom pjesmom pa su navijači u koloni stigli do Arene, a tamo su počeli skandirati "Mi prvaci".

- Stigli smo iz Ljubljane. Doći ćemo na sve utakmice i na onu finalnu. Bit ćemo prvaci - rekla nam je vesela skupina koja je nastavila skandirati i pjevati.

Na utakmicu je stiglo i dosta makedonskih navijača koji su nastavili sa svojim pjesmama i povicima "Ma-ke-donija".

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Utakmica između Slovenije i Makedonije počinje u 19.30 minuta.

Tema: Europsko rukometno prvenstvo 2018.

Message