To je to što me zanima!

Pašalić spasio Milan blamaže kod Pescare; Kalinić ozlijeđen!

U 41. minuti kod Pescare Mario Pašalić je probio domaćeg golmana Fiorilla udarcem s nekih pet metara. Opet je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme. Bio je to njegov treći gol za 'rossonere'
Vidi originalni članak

Hrvatski veznjak Mario Pašalić zabio je svoj treći gol u dresu Milana. U 41. minuti na gostovanju kod Pescare Mario je probio domaćeg golmana Fiorilla udarcem s nekih pet metara. Opet je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme. Milan je na kraju odigrao tek 1-1 u utakmici gdje su imali i više od igre.

VIDEO

Fiorentina je povela u 51. minuti. U kazneni je prostor ubacio Hrvoje Milić, a loptu je u mrežu pospremio Khouma Babacar.

Upravo je Babacar na poluvremenu zamijenio Nikolu Kalinića koji je u prvome dijelu ostao upamćen jedino po situaciji iz 22. minute kada je nakon naguravanja u kaznenom prostoru tražio jedanaesterac. Igru je napustio zbog ozlijede kuka, pišu Talijani. 

Hrvoje Milić i Milan Badelj su odigrali čitavu utakmicu, baš je Milić asistirao za bodove.

Crotone je iznenadio Chievo na gostovanju. Slavili su s 2:1 golovima Gianmarca Ferrarija i Diega Falcinellija, dok je za Chievo strijelac bio Sergio Pellissier.

Atalanta je s visokih 5:1 slavila u gostima kod Genoe . Bivša momčad Ivana Jurića je daleko od pobjeda i nakon smjene hrvatskog stručnjaka. Za Atalantu su strijelci bili Andrea Conti (25'), Alejandro Gomez (32', 63' i 83'), Mattia Caldara (76'). Kod Genoe je u 60. minuti isključen Mauricio Pinilla. Ervin Zukanović je utakmicu odgledao s klupe.

U gostima je bio uspješan i Cagliari, a bolji je s 3:1 bio od Palerma. Palermo je poveo preko Gonzaleza u 26. minuti, ali je Cagliari preokrenuo preko Ionita (48' i 89') i Borriella (58'). Mato Jajalo i Toni Šunjić nisu zaigrali kod Palerma.

 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Samarsa 02.04.2017.

    Odmah u repku ipak je probio vrsnog golmana velikog i jakog kluba i to s pristojne udaljenosti. I milica isto odmah u prvih 11. Hahaha.

  • mandrillost 02.04.2017.

    Pjaca pozvan iz bolnickog kreveta,Pasalic zdrav ipak ne!!!

  • juniorx 02.04.2017.

    Eno Bernard Jurišić svršava na njegov gol,odmah u prvih 11!!!!! Kakav Modric,Rakitic,Badelj..on je igračina,zabiti gol neometan s dva metra,to ne može ni Messi.Danas jedva izvukli bod protiv najlošije ekipe u prvenstvu.Kakav uspjeh!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare