Obavijesti

Sport

Komentari 36

Pašalić spasio Milan blamaže kod Pescare; Kalinić ozlijeđen!

Pašalić spasio Milan blamaže kod Pescare; Kalinić ozlijeđen!
1

U 41. minuti kod Pescare Mario Pašalić je probio domaćeg golmana Fiorilla udarcem s nekih pet metara. Opet je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme. Bio je to njegov treći gol za 'rossonere'

VIDEO

Hrvatski veznjak Mario Pašalić zabio je svoj treći gol u dresu Milana. U 41. minuti na gostovanju kod Pescare Mario je probio domaćeg golmana Fiorilla udarcem s nekih pet metara. Opet je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme. Milan je na kraju odigrao tek 1-1 u utakmici gdje su imali i više od igre.

VIDEO

Fiorentina je povela u 51. minuti. U kazneni je prostor ubacio Hrvoje Milić, a loptu je u mrežu pospremio Khouma Babacar.

Upravo je Babacar na poluvremenu zamijenio Nikolu Kalinića koji je u prvome dijelu ostao upamćen jedino po situaciji iz 22. minute kada je nakon naguravanja u kaznenom prostoru tražio jedanaesterac. Igru je napustio zbog ozlijede kuka, pišu Talijani. 

Hrvoje Milić i Milan Badelj su odigrali čitavu utakmicu, baš je Milić asistirao za bodove.

Crotone je iznenadio Chievo na gostovanju. Slavili su s 2:1 golovima Gianmarca Ferrarija i Diega Falcinellija, dok je za Chievo strijelac bio Sergio Pellissier.

Atalanta je s visokih 5:1 slavila u gostima kod Genoe . Bivša momčad Ivana Jurića je daleko od pobjeda i nakon smjene hrvatskog stručnjaka. Za Atalantu su strijelci bili Andrea Conti (25'), Alejandro Gomez (32', 63' i 83'), Mattia Caldara (76'). Kod Genoe je u 60. minuti isključen Mauricio Pinilla. Ervin Zukanović je utakmicu odgledao s klupe.

U gostima je bio uspješan i Cagliari, a bolji je s 3:1 bio od Palerma. Palermo je poveo preko Gonzaleza u 26. minuti, ali je Cagliari preokrenuo preko Ionita (48' i 89') i Borriella (58'). Mato Jajalo i Toni Šunjić nisu zaigrali kod Palerma.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića