To je to što me zanima!

Rastopit ćete se: Curica slavila Ronaldov gol u njegovom stilu

REALOVA POBJEDA Ronaldo iz nekog razloga posebno voli Nijemce, u 20 utakmica zabio im je 25 golova, od toga šest Borussiji, niti jedan igrač nije joj zabio više u Ligi prvaka
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo u zadnjih sedam utakmica u Ligi prvaka zabio je 14 golova. Zabio je dva Borussiji u Dortmundu u 3-1 pobjedi aktualnog europskog prvaka, kod drugog gola eksplodirao je dio Westfalena obojen u bijelo.

Među navijačima madridskog kluba bila je i djevojčica u Realovom dresu koja je kod gola skočila i proslavila ga kako to radi Ronaldo i, naravno, postala instant hit. 

Ronaldo je u Dortmundu igrao 400. utakmicu za Real, a došao je do brojke od 411 golova. Samo su 22 igrača u Realovoj povijesti uspjela doći do 400 ili više nastupa za 'kraljevski' klub, ali samo je jedan zabio 109 u Ligi prvaka.

Ronaldo iz nekog razloga posebno voli Nijemce, u 20 utakmica zabio im je 25 golova, od toga šest Borussiji, niti jedan igrač nije joj zabio više u Ligi prvaka, a s ova dva sinoć odveo je Real do prve pobjede u Dortmundu ikad. 

POGLEDAJTE VIDEO

 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • 27.09.2017.

    Curica će možda biti surogat majka za 20-ak god :D

  • profi19 27.09.2017.

    Citam komentare i u svakom se komentartu vide frustracije i nezadovoljstvo tipicnoga hrvata koji nije uspio u zivotu. Komentari poput: nisma lud da se rastopim itd, na jednu curicu koj ima najvise pet godina, govori sve. Ljudima smeta koga imitira ne obazrijuci se na dijete koje je zaista jako slatko. Tko god je obiteljski covjek i koje zadovoljan sobom i zivotom zaista ce se rastopiti...... osim, ma rekao sam vec tko nece.

  • 27.09.2017.

    U konjskom stilu konj je konj cista deblcina ne gledam nogomet pa gledam to u svom realnom gledistu

Komentiraj...
Vidi sve komentare