To je to što me zanima!

Rat na terenu: 'Šišmiši' tukli Neymara, a on urlao na Albu

Neymar je potpuno izgubio živce nakon što su ga Valencijini igrači tijekom cijele utakmice provocirali, gazili, radili prljave prekršaje na njemu te se čak obračunao i sa svojim suigračem
Vidi originalni članak

Nakon što je u javnost izašao video kako Neymar šamara Valencijina igrača tijekom slavlja, otkriven je i pravi razlog Brazilčeve nervoze. Osim što mu nikako ne ide na terenu u posljednje vrijeme, Neymar je poznat i po izrazito 'kratkom fitilju'. Pogotovo kada sve nije kako je on zamislio.

Znaju to i nogometaši Valencije te su tijekom cijele utakmice provocirali sjajnog Brazilca, udarali ga kad god su stigli, gazili, radili sitne prekršaje nakon što je lopta već otišla i tako ga izazivali da neprimjereno reagira i po mogućnosti dobije crveni karton. No Neymar je ipak nekako preživio samo sa žutim, ali je reagirao na krivoj strani te se obračunao sa svojim suigračem.

Nakon što mu Jordi Alba nije dodao jednu loptu, Neymar je počeo vikati na Španjolca, mahati rukama, psovati, vikao mu 'je*i se', a onda ga pitao 'ima li kakvih problema'. Španjolski reprezentativac nije mu ostao dužan, no na terenu je na sreću ostalo samo na verbalnom prepucavanju.

Što je bilo u svlačionici vjerojatno se nikada neće saznati, no s obzirom da je u tunelu bocom vode gađao Valencijine igrače, tko zna što je dočekalo Albu.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • nokia3310_2 19.04.2016.

    Cim za njih igra rv-at tu nema sloge i napretka :DD

  • AnteG 19.04.2016.

    koji lik! Nakon što je izgubio svaki duel počeo je pljuskati protivničke igrače (naravno ne dobiti crveni jer igra u barci!) i psovat svoje suigrače! :) super barca! samo i dalje kupujte takve igrače... neće vam pomoći ni 1000 Enriquei kao treneri dok imate ovake napuhane neodgojene adolescente!

  • sačuvaj bože patika 19.04.2016.

    koliko para toliko i muzike

Komentiraj...
Vidi sve komentare