To je to što me zanima!

Ratni veterani prosvjedovali ispred Saveza: Dajte nam karte

Dan prije utakmice kvalifikacija za SP stotine su se navijača prerušili u ratne veterane i invalide rata, te su zahtijevali ulaznice za utakmicu, neki su se pokušali popeti preko ograde i ući u dvorište saveza, a neki su prijetili da će probiti ogradu i osiguranje sa svojim vozilima
Vidi originalni članak

Neviđen, a tamošnji mediji nazvali su ga bizarnim incidentom dogodio se uoči kvalifikacijskog okršaja za Svjetsko nogometno prvenstvo 2022. između Vijetnama i Malezije.

Naime, dan prije utakmice stotine su se navijača prerušili u ratne veterane i invalide rata, te prosvjedovali ispred prostorija nogometnog saveza.

Zahtijevali su ulaznice za utakmicu, neki su se pokušali popeti preko ograde i ući u dvorište saveza, a neki su prijetili da će probiti ogradu i osiguranje sa svojim vozilima.

Zasmetalo ih je što je Vijetnamski nogometni savez nedavno promijenio način distribucije ulaznica, te je odlučio prodavati ih isključivo putem interneta. Baš kako bi se spriječile gužve i neredi pred blagajnama uoči velikih utakmica.

No, nekima se to nije dopalo, pa su "veterani rata" došli prosvjedovati i tražiti pravo da izravno kupe ulaznice, na blagajni. A kako su veterani rata i invalidi jako ugledni u društvu, prosvjednici su se odlučili prerušiti u njih.

Prošle godine sličan je prosvjed upalio: "veterani" su probili ogradu i ušli u prostorije saveza te ondje napravili zabavu uz piće!? Čelnici saveza zvali su državu i vojsku upomoć...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Dr.VK 09.10.2019.

    prerušili se u ratne veterane i invalide rata? kako se to prerušiš u ratnog veterana i invalida rata ? oni zbog utakmice, a naši prerušeni već 20 i više godina.

  • Danilo Ignacije Pribićević 09.10.2019.

    sramota je sto se ovim ljudima radi. kad je trebalo uzeti pusku onda su im bili dobri.

Komentiraj...
Vidi sve komentare