To je to što me zanima!

Raul Gonzalez će nakon 16 godina otići u Bundesligu?

Raul u Madridu igra od 1994. Ove sezone više grije klupu nego igra. Rado bi promijenio klub. Ne želi igrati u Primeri ako ne igra u Real Madridu...
Vidi originalni članak

Legendarni kapetan Real Madrida Raul Gonzalez (32) mogao bi na kraju sezone napustiti klub u kojem je počeo svoju nogometnu karijeru, piše As. Raul je od 1994. godine branio boje Reala i najbolji je klupski strijelac u povijesti (322 gola), kao i drugi prema najvećem broju nastupa u povijesti Primere (544). No ove sezone Raul konstantno ulazi kao rezerva, pa bi iako ga ugovor veže do lipnja 2011. godine, mogao prijevremeno napustiti klub. Kako je već ranije i sam rekao da ne postoji mogućnost da zaigra za neki drugi španolski klub osim Reala, As piše da kao najvjerojatnije njegovo novo odredište slovi Bundesliga.
- Raul ne želi da dođe sredina predsezone i da tada shvati da u momčadi nema mjesta za njega. Samo želi jasno da mu iz uprave kažu imaju li ga u planu. Onda će učiniti najbolje za sebe i Real – rekao je izvor blizak Raulu za španjolski dnevnik.
Real se u siječnju već odrekao jednog nogometnog velikana, Ruuda van Nistelrooyja (33), koji je pušten u HSV bez odštete.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ducy18vk 19.03.2010.

    Pitam se pitam sta konzumira perez...nesmije el capitana raula prodat ni pod razno moze on puno toga jos dat klubu ...samo ocito pellegrini to nevidi

  • zed_zed 19.03.2010.

    sramota za real. milan je po tome ipak više fer. drži svoj legende do kraja. npr. baresi, maldini, costacurta, ancelotti itd. i svi imaju bianco ugovore za rad u milanu poslije igračke karijere (ako to žele).

  • grof_dracula 19.03.2010.

    kakva mirovina u 32-oj godini si ti lud :D igračina samo nema minutazu vise i to je lose

Komentiraj...
Vidi sve komentare