To je to što me zanima!

Raul i Casillas produžili s Realom do kraja karijera

Kapetan Raul produžio je ugovor do ljeta 2011. godine, kad će navršiti 34 godine, dok je golman Iker Casillas (27) potpisao do 2017. godine
Vidi originalni članak

Dva nogometaša s kojima Španjolci poistovjećuju Real Madrid, Raul Gonzalez i Iker Casillas, obvezali su se na vječnu vjernost “kraljevskom klubu”...
Kapetan Raul (31) produžio je ugovor do ljeta 2011. godine, kad će navršiti 34 godine, dok je 27-godišnji golman Iker Casillas potpisao do daleke 2017. godine. Ugovor će mu isteći kada bude imao 36 godina.
Važna je stavka klauzula po kojoj su granične godine isteka ugovora zapravo samo provizorne. Za svaku sezonu s najmanje 30 nastupa u Realovu dresu ugovor će se automatski produžavati na godinu dana, sve dok sami sportaši ne kažu – dosta.
- Obojica naših nogometaša složila su se vezati uz naš klub do kraja njihovih aktivnih karijera sportaša - izjavio je na konferenciji za novinare predsjednik kluba Ramon Calderon nastavivši patetično:
- Na današnji dan, Valentinovo, Iker, Raul i Real svima izjavljuju uzajamnu zaljubljenost. Da ćemo se voljeti, trebati i pomagati doživotno.
- Neću govoriti o novcu,ali mogu reći da će obojica zarađivati mnogo manje no što zaslužuju obzirom da su primjerni sportaši i idealni uzori mnogim klincima. Entuzijazam kojim djeluju na našu publiku i navijače ne da se izračunati i zapravo je neprocjenjiv.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare