To je to što me zanima!

Raul Meireles je pljunuo suca i dobio čak 11 utakmica kazne!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Portugalski veznjak turskog Fenerbahčea Raul Meireles (29) dobio je 11 utakmica kazne. Glavni sudac je prijavio da ga je Raul pljunuo u derbiju protiv Galatasaraya...
Vidi originalni članak

Nekadašnji nogometaš Liverpoola i Chelseaja, danas igrač turskog Fenerbahčea, Raul Meireles dobio je drastičnu kaznu Turskog nogometnog saveza. Portugalac je na derbiju između Fenerbahčea i Galatasaraya pljunuo suca nakon što mu je ovaj pokazao drugi žuti karton. Turski savez odrezao mu je čak 11 utakmica suspenzije.

Galatasaray je slavio 2-1, a Meireles je drugi žuti karton dobio u drugom poluvremenu utakmice. Nikako se Portugalac nije mogao pomiriti s odlukom suca Halisa Ozkahye. Unosio mu se u lice, suigrači su ga odvlačili, a na kraju utakmice sudac je unio u zapisnik da je igrač pljunuo na njega. No Meireles negira optužbe.

- Ovo me pogodilo. Imam osmogodišnje dijete. Možete li zamisliti da tom djetetu druga djeca u školi počnu govoriti da mu tata pljuje na suce. Znate kako bi mi to moglo srušiti reputaciju u očima mog djeteta? Optužbe suca su nečuvene. Poduzet ću sve legalne akcije protiv njega da dokažem svoju nevinost - rekao je Meireles.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • CoolLik 21.12.2012.

    Kad malo pogledas ti Portugalci su odvratni igraci ... il udaraju , nesportski se ponasaju , ne postuju protivnike , jad od naroda

  • Pirja 21.12.2012.

    tak se i češlja kak se i ponaša

  • shadan memeti 21.12.2012.

    ja sam sudija u schwajcarskoj,ljeti se drzi tu u saas fee-ju nogometni turnir.Jedne godine u finalu igraju portugalci iz s. fee-ja protiv portugalaca iz zermata.Pa to je bilo kao u ratu,vikali udarali sam je falilo jos sakama da se udaraju.Nakraju pobede ovi iz zermata ma kakvo rukovanje kakvi bakraci,ovi koji su izgubili krivicu su bacali jedno drugme.Posle pola sata im cestitali za pobjedu.Ja pitao neke portugalce koje poznajem zasto ovo radite,sramota je svi se smiju to storadite.Covjek odgovori to je njihovom mentalitetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare