To je to što me zanima!

Raul se vraća u Real Madrid! Na 45 minuta će opet biti 'kralj'

Real Madrid će zaigrati protiv Raulova (36) sadašnjeg kluba Al-Sadda prijateljsku utakmicu 22. kolovoza, a Španjolac će igrati po poluvrijeme za svaku momčad
Vidi originalni članak

Nakon tri godine Raul (36) će ponovno zaigrati za Real Madrid! Postat će 'kralj' na 45 minuta.

Naime, Real će igrati protiv njegova sadašnjeg kluba Al-Sadda prijateljsku utakmicu 22. kolovoza, a Španjolac će igrati po poluvrijeme za svaku momčad.

- Da bi obilježili što se Raul vraća na Santiago Bernabeu, željeli smo da navuče naš dres - stoji u službenom priopćenju Reala.

Raul je dugih 16 godina igrao u Madridu, bivši je kapetan, igrač s najviše nastupa i najviše golova za klub. U svakom slučaju, na Bernabeuu ga sigurno očekuje topla dobrodošlica i gromoglasan pljesak.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • geonosian2912 09.07.2013.

    Rijetki uspiju postići da ih nitko u svijetu nogometa ne osporava ili mrzi.Raul je to uspio. Čovjek kojeg mi Madridiste obožavamo,Cristiano može postići i 1000 golova,nikad neće biti kao Raul.Dao bih sve što imam da odem na tu utakmicu.

  • ramosy 09.07.2013.

    "Postat će 'kralj' na 45 minuta." Glupa izjava, on je oduvijek bio kralj i uvijek ce bit! Utakmicu ne propustam ;)

  • John_TG 09.07.2013.

    Legenda kluba, jedan pd najvećih. Drago mi je što mu je Real dao oproštajnu utakmicu iako se govorilo da ce mu Schalke prirediti oproštaj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare