To je to što me zanima!

Vallecano s dva igrača manje 'popio' 10 komada kod Reala!

Real Madrid nije imao milosti protiv Raya koji je od 28. minute igrao s devetoricom. Zabio im je čak 10 komada u slavlju 10-2! Modrić i Kovačić su ubilježili asistencije
Vidi originalni članak

Mirisalo je to na novo iznenađenje. Nakon vodećeg gola Danila u trećoj minuti, Real Madrid primio je dva gola od Rayo Vallecana u razmaku od samo tri minute, kad su pogađali Antonio Amaya i Jozabed.

Rayo je nagovijestio uzbudljivu utakmicu s "kraljevima", a onda se raspao. Real je pobijedio Vallecano na Santiago Bernabéuu čak 10-2 i primaknuo se vodećoj Barceloni, koja ima utakmicu manje, na dva boda zaostatka.

Treći je to put u povijesti kluba da je Real zabio deset golova na jednoj prvenstvenoj utakmici i prvi put nakon 1960., kad je ponizio Elche 11-2.

Gareth Bale prvi put u karijeri zabio je četiri gola na jednoj utakmici, jednom i asistirao. Cristiano Ronaldo dodao je dva, a Karim Benzema tri. Francuz je postavio nevjerojatnih 10-2 u 90. minuti. James Rodríguez imao je tri asistencije.

Ključ tako visoke pobjede "kraljevskog" kluba leži u činjenici da je Tito pocrvenio za goste već u 14. minuti zbog starta s dvije noge na Toniju Kroosu. Nedugo nakon izjednačujućeg gola Balea u 25. drugi žuti dobio je i Raúl Baena zbog povlačenja Sergija Ramosa u gostujućem šesnaestercu.

Izabranici Rafe Beníteza bili su nemilosrdni. Ronaldo je iz penala zabio za preokret, Bale do odmora zabio i četvrti gol domaćina, a u razmaku od 48. do 61. minute pogađali su Benzema, Ronaldo i Bale.

Velšanin je u 70. zabio osmi, a Benzema u posljednjih deset minuta još dva gola. Za prvi mu je asistirao Luka Modrić, a za drugi Mateo Kovačić. Stariji Hrvat odigrao je svih 90 minuta, a mlađi je u igru ušao u 65. minuti.

U posljednoj utakmici kola Málaga je šokirala madridski Atlético 1-0 golom Charlesa Diasa i tako spriječila "colchonerose" da preuzmu vodstvo na ljestvici. Duje Čop za pobjedničku je momčad igrao do 70. minute.

Primera, 16. kolo:

  • Real Madrid - Rayo Vallecano 10-2 (Danilo 3', Bale 25', 41', 61', 70', Ronaldo 30' (pen.), 53', Benzema 48', 80', 90' / Amaya 10', Jozabed 12')
  • Sporting Gijón - Barcelona (odgođeno)
  • Real Sociedad - Villarreal 0-2
  • Granada - Celta Vigo 0-2
  • Athletic Bilbao - Levante 2-0
  • Málaga - Atlético Madrid 1-0
Idi na 24sata

Komentari 174

  • MatejaMatičević 21.12.2015.

    volim real ali mrzim "sefa " rafu beniteza ako ste za smjenu tog pedera dajte mi like.hala madrid

  • 21.12.2015.

    Realova obrana, t.j. Danilo izgleda veoma jadno....

  • ayews 21.12.2015.

    ronaldo svoje golove slavi samo sa asistentom,iako mu je benzema propustija balun!

Komentiraj...
Vidi sve komentare