To je to što me zanima!

'Razgovarao sam s BBB-ima, s njima ćemo pobijediti Partizan'

Nadam se da će dvorana biti puna i da će doći BBB-i. Očekujem ih ovdje, zajedno možemo preskočiti Partizan, rekao je na press konferenciji trener Slaven Rimac
Vidi originalni članak

Nakon dugo, dugo vremena za utakmicu Cibone traži se ulaznica više. Otkad je na klupu sjeo Slaven Rimac, 'vukovi' su se preporodili, a trenutno su u nizu od četiri pobjede.

Sutra u Draženov dom dolazi Partizan, a mogli bi nakon nekoliko godina doći i Bad Blue Boysi

- Nadam se da će dvorana biti puna i da će doći BBB-i. Imao sam sreću što sam 1998. godine bio košarkaš Cibone kada smo dobili Partizan dvaput u sezoni. To su mi najdraže utakmice u karijeri iako nisu imale veliki natjecateljski značaj. To je bilo nešto posebno! - rekao je Rimac i priznao kako je osobno kontaktirao neke starije članove BBB-a te je dobio potvrdu da će doći na utakmicu:

 - Očekujem ih ovdje, zajedno možemo preskočiti Partizan.

Inače, danas od 16 do 18 sati na blagajni dvorane Košarkaškog centra Dražen Petrović zainteresirani građani mogu preuzeti po dvije besplatne ulaznice za navedenu utakmicu. Svi ostali imaju priliku ulaznice nabaviti po vrlo pristupačnoj cijeni od samo 10 kuna za sve sektore.

Dvoboj počinje u 19 sati.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • strmi007 03.02.2014.

    Idemo,igramoooooooooooooooooooooo

  • daljinac 03.02.2014.

    pa zar kovačevićima na HTV -u baš ništa ne znači ogroman interes za ovu utakmicu da je neće prenositi !!!??? možda bolje da puste snimku slaloma od prošle godine na kojem nije skijao naš Kostelić. nebi se čudio. SRAMOTA.

  • jeDINA MOja ljubav 03.02.2014.

    http://www.badblueboys.hr/protiv-ex-yu-lige/ ništa od dolaska Boysa na utakmicu Cibona-Partizan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare