To je to što me zanima!

Razmatra ponude: Posljednja borba Cro Copa u WWE-u?

Mirko se definitivno želi oprostiti od karijere, a za zadnju borbu pomno bira ponude. Najnovija informacija govori da će Mirko boksat pod WWE-organizacijom...
Vidi originalni članak

Prema pisanju Wrestlechat.neta, koji se poziva na informaciju MMAManije, Mirko 'Cro Cop' Filipović svoj bi posljednji meč mogao odraditi pod američkom WWE-organizacijom koja je Mirku poslala i poslovnu ponudu. Ništa još nije potpisano, a 36-godišnji hrvatski teškaš zasad ponudu samo razmatra.

Filipović se koncentrirao na svoju oproštajnu borbu, te i dalje važe ponude. Wrestlechat.net spominje da se Cro Cop isprva trebao boriti protiv Montanha da Silve pod japanskom organizacijom Inoki Genome Federation na "Genome 15", no ideja je definitivno otpala. Umjesto Filipovića, spomenutu će večer obilježiti Josh Barnett i Bob Sapp.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • JuricaJericho 31.01.2013.

    Naravno, neće samo govoriti; gdje nam je Mirko, ovo, ono. Ne naprotiv, oni će govoriti o Bigshowu, Alberto Del Riu, Randy Ortonu. Ali kada/ako dođe u ring onda će ga hvaliti iako se ne zna hrvati. Još ne znam jel se zna hrvati, nisam ga nikad vidio u Wrestling ringu.

  • nt88 16.01.2013.

    Ma Mirku bi valjalo da bude u WWE-u.Pratim WWE i viidim da je tamo bolje nego u UFC i K1.A i bilo bi dobro da imamo naseg Hrvata u WWE-u.

  • red_bull55 28.04.2011.

    joj daj ne pricajte gluposti..dns citam u vecernjaku mirkovu izjavu na ovo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare