To je to što me zanima!

Razmjena: Kovačić u United, a Hernandez stiže u Inter Milan?

Mateo Kovačić i Javier Hernandez ne uživaju povjerenje svojih trenera te bi njihov odlazak u suprotnom smjeru bio idealan za obojicu, smatraju talijanski mediji
Vidi originalni članak

Talijanski mediji pišu o zanimljivom transferu, odnosno razmjeni koja je na pomolu između Manchester Uniteda i Intera. 'Crveni vragovi' očito više ne računaju na Javiera Hernandeza pa bi se meksički reprezentativac mogao preseliti u Italiju. I dok je prije nekoliko dana bilo govora kako će napadač Uniteda sa slabom minutažom doći u Inter za 15 milijuna eura, sad se počela spominjati razmjena.

A u njoj bi bio uključen hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić. Veznjak 'nerazzurra' našao se u gotovo istoj situaciji kao Chicharito te također ne uživa povjerenje svojeg trenera u klubu. Kod Mazzarrija je počeo ulaziti s klupe, a s obzirom da se radi o obećavajućem 19-godišnjem igraču, šteta bi bila da njegov talent trpi.

Talijani očekuju rasplet da će Kovačić otići na Otok te navode primjer Coutinha, koji je procvjetao nakon što je stigao u Liverpool jer smatraju da talijanski taktički nogomet ne odgovara Mateovom stilu, dok bi Davidu Moyesu bio pravo osvježenje.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • jarbol 14.03.2014.

    U Borussiu nek ide...to je klub za njega :)

  • Pravda? 13.03.2014.

    neka decko ode u neki klub di ce igrat, a kasnije kad onda lako ode u neki bolji klub...

  • DinoAtić 13.03.2014.

    hahahahah ova im je dobra

Komentiraj...
Vidi sve komentare