To je to što me zanima!

'Raznijeli' stadion West Hama: Upton Park je bio u plamenu...

SNIMAJU FILM West Ham se preselio na Olimpijski stadion, a na starom Upton Parku odjeknula je eksplozija. Bilo je to za potrebe holivudskog filma s Pierceom Brosnanom
Vidi originalni članak

Svakom pravom dinamovcu bilo bi bolno gledati Maksimir u plamenu, kao što bi hajdukovcu teško bilo gledati kako se ruši Poljud. Upravo su to doživjeli West Hamovi navijači na čijem je starom stadionu odjeknula eksplozija.

West Ham, koji se ranije preselio na novi Olimpijski stadion, igrao je na Boleyn Groundu ili ako hoćete, Upton Parku od 1904. godine do kraja prošle sezone.

Istočnim Londonom tijekom utorka odjeknula je kontrolirana eksplozija za potrebe holivudskog filma "Final Score" u kojem glumi Pierce Brosnan. S obzirom na jačinu eksplozije i količinu dima, čudo je da je stadion još u jednom komadu.

Kad Upton Park sruše za stvarno, na njegovu mjestu bit će izgrađeno 800 stanova.

Upton Park after being demolished last night! Look away West Ham fans 🙈 pic.twitter.com/QUxkT6MFh9

 

 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • egzekutor još jači 21.09.2016.

    "Kad Upton Park sruše za stvarno...".....Šnidariću, ovako sročenu rečenicu, ni moj četverogodišnji nećak ne bi ispalio....vrh......

  • LOLNeki 21.09.2016.

    Uvijek su mi se sviđali ovakvi pravi nogometni stadioni kao što je to bio Upton park ili Highbury, ne viđaju mi se ovi glomazni okrugli stadioni. Mi bi kod nas bili sretni da nam netko da ovakav stadion a oni ga ruše.

  • Power_charger 21.09.2016.

    Eto ga na, oni ruse stadione a mi ih tek trebamo izgraditi... prave stadione mislim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare