To je to što me zanima!

Messi opet povraćao: "Tužni smo, bolno je ovako izgubiti"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dugo nismo bili u polufinalu SP-a i ponosni smo što smo uspjeli doći do finala. No tužni smo jer smo ipak zaslužili više. Napadači su propustili prilike koje su imali...
Vidi originalni članak

Kapetan Argentine Lionel Messi nije uspio podignuti trofej svjetskih prvaka, ali je za utjehu proglašen najboljim igračem Svjetskog prvenstva . No, kaže da mu ta nagrada znači jako malo.

- Dugo nismo bili u polufinalu i ponosni smo što smo uspjeli doći do finala . No, tužni smo jer smo zaslužili više. Napadači su propustili prilike koje su imali. Osjećamo se loše jer nismo uspjeli osvojiti naslov. Bolno je ovako izgubiti - rekao je Messi.

Messi je naglasio i da je Njemačka imala dan više za odmor jer je polufinale igrala u utorak.

- Razlika od jednog dana je velika u ovoj fazi natjecanja.

Argentinac je ponovo povraćao na terenu , no čini se da se radi samo o umoru.

- Fizički sam dobro kao i ostali igrači.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • dilady 14.07.2014.

    Mesi bi se trebao posavjetovati sa svojim ljekarom.Vidjelo se u produzecima da je izgubio snagu.Deutschland shampion.Vozdrica.

  • drmm 14.07.2014.

    ...messi je loše odigrao završnicu prvenstva u brazilu...a to mu se i u barceloni događa zadnje 2,3 sezone...najbolji igrač svjetskog prvenstva sigurno nije bio,jer mascerano i di maria su držali argentinu u igri...a ovom nagradom,fifa mu je uzvratila zbog gafa,koji im se dogodio u prvom mjesecu,kad su ronalda proglasili no.1 na svijetu...!!!!

  • Vincent_999 14.07.2014.

    Jebeno je povracao ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare