To je to što me zanima!

Real bez Modrića 'kiksao' protiv pretposljednje momčadi La Lige!

Hrvatski veznjak i motor 'kraljeva' propustio je utakmicu jer je prije nekoliko dana dobio pozitivan test na koronu nakon čega je dobio i negativan, no svejedno mora biti u samoizolaciji deset dana
Vidi originalni članak

U 18. kolu La Lige Real Madrid je na Santiago Bernabeuu odigrao neriješeno (0-0) protiv 19. momčadi La Lige, Cadiza!

Imali su Madriđani čak 82 posto posjeda, 34 udarca (od čega osam u okvir) na gol naspram četiri gostujuća, no nisu imali - Luku Modrića.

Hrvatski veznjak i motor 'kraljeva' propustio je utakmicu jer je prije nekoliko dana dobio pozitivan test na koronu nakon čega je dobio i negativan, no svejedno mora biti u samoizolaciji deset dana od pozitivnog PCR testa.

REAL VISOKO IZNAD Ancelotti bocnuo ljutog rivala: Barcelona nam nije konkurent

Na njegovom mjestu zaigrao ja Valverde, kojeg je Carlo Ancelotti izvadio u 70. minuti i umjesto njega stavio Luku Jovića, no i s takvom napadačkim arsenalom Real nije uspio do pobjedničkog gola. Zanimljivo, talijanski stručnjak iskoristio je samo dvije zamjene (od mogućih pet) pa tako priliku nisu dobili primjerice Camavinga i Ceballos...

NEVJEROJATAN GOL VIDEO Ajme, kakva bombetina! Raketa Atleticu zabio jedan od najljepših golova u karijeri

Cadiz je tako prekinuo pobjednički niz Reala koji traje još od posljednjeg dana listopada, a od tada su 'kraljevi' nanizali deset pobjeda. Bez obzira na 'kiks', Real je i dalje vodeća momčad La Lige s 43 boda, šest više od Seville koja ima utakmicu manje.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • nokia8 20.12.2021.

    Navijam za RM ali treba biti iskreno i reci da Modric je najmanje nedostajao, posto on ne postize golove. Nama treba neko u veznom redu tipa nekada Ozil i u napadu tipa Ronaldo da bi se uradilo nesto u LS. LL je ove godine prelaka i sramota bi bilo da je osvoji nekod drugi osim RM.

  • JuventusGold 20.12.2021.

    znaci da je lazni svjedok igrao pobjedili bi kao. on bi sigurno zabio za pobjedu.

  • octopuss 20.12.2021.

    Na 12 parova samo ovo fulam...:-(((

Komentiraj...
Vidi sve komentare