To je to što me zanima!

Real bolji od Valencije u lutriji jedanaesteraca: Modrić počeo s klupe pa zabio u raspucavanju

Nakon regularnih 90 minuta rezultat je bio neriješen pa je utakmica otišla u produžetke u kojima nije bilo golova pa je prolaznika u finale odlučivala lutrija jedanaesteraca
Vidi originalni članak

U polufinalu španjolskog Superkupa igranog u Saudijskoj Arabiji Real Madrid je nakon jedanaesteraca slavio protiv Valencije 5-4 (1-1).

Madriđani su poveli golom Karima Benzeme iz penala u 39. minuti kojeg je bivši francuski reprezentativac sam izborio, dok je Valencija izjednačila u 20. sekundi drugog poluvremena golom Lina.

Nakon regularnih 90 minuta rezultat je bio neriješen pa je utakmica otišla u produžetke u kojima nije bilo golova pa je prolaznika u finale odlučivala lutrija jedanaesteraca.

OTIŠAO U MIROVINU Modrić posvetio dirljivu poruku Baleu: Kakva karijera, prijatelju moj. Najviše smo sezona dijelili IZRAVNO I OŠTRO Kritike Barcinoj zvijezdi: Uvreda je što on nosi broj 10. Desetka je za bogove kao Pele i Modrić

Luka Modrić utakmicu je počeo s klupe, u 46. minuti je zamijenio Camavingu, a u drugoj seriji jedanaesteraca bio je nepogrješiv.

U drugoj polufinalnoj utakmici susrest će se Real Betis i Barcelona.

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • čovik-s-juga 12.01.2023.

    Luka je kralj jedanaesteraca. Toliko loše ih izvodi a svakoga zabije.

  • tascam 12.01.2023.

    i takav los Real zabije Barceloni 3 komada

  • edo0308 12.01.2023.

    Slaba igra Reala,a to nije baš dobro jer uskoro će i liga prvaka

Komentiraj...
Vidi sve komentare