To je to što me zanima!

Real do kraja sezone igra na stadionu Alfreda di Stefana?

Na Di Stefanu su svoje utakmice igrali nogometaši iz Realova omladinskog pogona. Teren je jednakih dimenzija kao Bernabeu pa ne bi trebalo biti prepreka da vodstvo LaLige dopusti odigravanje utakmica
Vidi originalni članak

Čelnici Real Madrida naveliko razmišljaju o vremenu nakon pandemije korona virusa. Već imaju neke konkretne ideje za završetak ove i početak iduće sezone. Krenimo redom...

"Kraljevi" bi ostatak ligaške sezone, kad za to budu stvoreni uvjeti, trebali odigrati u svom trening-kampu Valdebebas na stadionu Alfreda di Stefana. Jasno, čelnici "los blancosa" računaju da će uštedjeti na troškovima organizacije utakmica jer je izvjesno da će se ostatak sezone igrati bez publike pa ne bi imalo smisla da se igra u turobnoj atmosferi praznog Santiago Bernabeua.

Također, još jedan razlog za preseljenje na Di Stefano jest taj što će Bernabeu u obnovu. Već je prošlog tjedna uklonjen krov s jedne od tribina pa bi se proces modernizacije mogao neočekivano ubrzati. 

Na Di Stefanu su svoje utakmice igrali nogometaši iz Realova omladinskog pogona. Teren je jednakih dimenzija kao Bernabeu pa ne bi trebalo biti prepreka da vodstvo LaLige dopusti odigravanje utakmica na tom zdanju.

Što se, pak, sportskog kadra tiče, bit će i tu nekih promjena. Francuski strateg Zinedine Zidane (47) već je bacio udicu i želi austrijskog lijevog beka Davida Alabu (27) koji želi napustiti Bayern. 

Nakon deset godina u Münchenu, Austrijanac se zasitio bavarskog glamura i velika mu je želja otići u Barcelonu ili Real Madrid. Alaba ugovor s Bayernom ima do ljeta 2021. i "kraljevi" bi ga trebali dobiti povoljno. Zidane ga vidi kao nasljednika Marcela.

Alabu je u svojim redovima htio i Pep Guardiola, navodno je City u zamjenu nudio Leroya Sanea, ali Austrijancu se baš i ne ide na Otok.

David Alaba trenutačno vrijedi 65 milijuna eura, ali Bayern će, s obzirom na okolnosti oko korona virusa, vjerojatno morati spustiti cijenu. Također, branič je jasno naglasio da ne želi s Bayern produžiti ugovor te ih je tako stavio u nepovoljnu poziciju uoči pregovora. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nikopolidis_71 20.04.2020.

    Umjesto da se trose pare bezveze, vratit lijepo Reguilona s posudbe u Sevilli koji je vec prosle sezone pokazao veliki potencijal i imas rjesenje na beku za iducih 10 godina minimum

  • 20.04.2020.

    E bas taj nam je nuzno potreban u realu

  • chadjohn 20.04.2020.

    Alabaaa. Ma bit ce tu 80 milja lagano cijena.. minimum...

Komentiraj...
Vidi sve komentare