To je to što me zanima!

'Real je bio prevelik za Josea, neće ga pamtiti kao najboljeg'

Bivši predsjednik Real Madrida Lorenzo Sanz analizirao je Mourinhovu vladavinu na Santiago Bernabeuu te odlazak na kraju sezone. Označio ga je kao prolaznika...
Vidi originalni članak

Jose Mourinho prekratko je bio u Realu. Iskreno mislim da je Real Madrid bio ipak prevelik za Mourinha. U povijest Reala ući će samo kao 'jedan od menadžera'. Ne vjerujem da će ga se sjećati kao jednog od najboljih, iskren je bivši predsjednik Reala Lorenzo Sanz.

Mourinho je na klupi Madriđana proveo tri sezone, no nije osvojio ono po što je došao, Ligu prvaka. Doveo je velika pojačanja, no Sanz ne vjeruje da je to pravi put kojim Real mora ići.

- S obzirom na cijene koje se spominju, ja nikako ne bih doveo Neymara ili Balea. Nogomet se mora igrati s emocijama i predsjednik koji to ne razumije, jako griješi - zaključio je Sanz.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • robac19 22.05.2013.

    Ma nije u mourinhu stvar nego u realu uvijek im dođe ili imaju dobrog trenera pa nista tu nesta u klubu nestima mislio sam da ce mourinho to rijesit i da ce osvojit lp a ako on nije tesko ce bilo tko drugi

  • kiki1984_1 22.05.2013.

    @Nisam taj,samo deri po ovčicama...kako vas frajer dominira,ahahahahahahaha,kralj!!

  • deki87 22.05.2013.

    Nije ispunio očekivanja kako navijača Reala,tako ni svoja.Igrači su ga izdali kada je bilo najpotrebnije.Mnogo je tu bilo negativne energije i da nije on bio dobar psiholog koji je donekle zataškavao sve te nesuglasice bili bi za Real i gori rezultati ove sezone nego što jesu.Koliko je kriv Murinjo,toliko je isto kriv Kasiljas pa čak i Ronaldo.Svi su oni ove sezone uticali na Realove loše rezultate.Kasiljas sa svojim tračevima,Ronaldo sa svojim nezadovoljstvom i Murinjovi nepromišljeni potezi.Morao je Murinjo naći neki kompromis između njega i Ikera.Iz svega ovoga obojica su izašli kao gubitnici,a najviše je izgubio Real.

Komentiraj...
Vidi sve komentare