To je to što me zanima!

Real je pretrpio težak udarac: Bale van terena do tri mjeseca

Velški reprezentativac će tako propustiti niz važnih utakmica, najprije El Clasico protiv Barcelone 3. prosinca, zatim odlučujuću utakmicu protiv Borussije Dortmund za prvo mjesto u skupini u Ligi prvaka
Vidi originalni članak

Jedan od najboljih nogometaša svijeta napadač Real Madrida Gareth Bale mora na operaciju desnog gležnja zbog ozljede koju je zaradio u utakmici Lige prvaka protiv Sportinga i peredviđa se da će se na nogometne terene vratiti tek iduće godine, piše u četvrtak španjolski sportski list "Marca". 

Kako se nagađa, oporavak napadača Real Madrida mogao bi trajati i do tri mjeseca.

Velški reprezentativac će tako propustiti niz važnih utakmica, najprije El Clasico protiv Barcelone 3. prosinca, zatim odlučujuću utakmicu protiv Borussije Dortmund za prvo mjesto u skupini u Ligi prvaka te Svjetsko klupsko prvenstvo koje se održava sredinom prosinca. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • ibracadabra09 25.11.2016.

    Daleko najbolji igrač Reala..

  • sena2 25.11.2016.

    Ajme pa to je strasno!Nisam spavao cijelu noc kad sam saznao!Zao mi je!Naravno malo sam sarkastican,jer prije par sezona je Bayern igrao bez pola prve postave i ispao od Barce iz LP..Onda su strucnjaci pisali da im to nije opravdanje!Kad Realu ili Barci fale kljucni igraci onda je to opravdanje i hendikep,a kada fali Bayernu ili Borrusiji to nije isto!J...m vam realnost!

  • robicasvor 25.11.2016.

    Bale out asensio in, definitivno treba malom asensiu dat priliku, decko odigral odlicno svaki put dok je igral

Komentiraj...
Vidi sve komentare