To je to što me zanima!

Real lovi finale: Napravit ćemo sve da se plasiramo u Lisabon

Madridski klub u polufinalu je pobijedio europskog prvaka Bayern 1-0, a u utorak je na Allianz Areni uzvrat. Bayern lovi obranu naslova, a Real svoj deseti naslov u LP-u
Vidi originalni članak

Plasirati se u polufinale i pobijediti u prvoj utakmici je dobro, no sada moramo pobijediti i u uzvratu, najavio je lov na finale Lige prvaka Karim Benzema.

Francuz je svojim golom donio minimalnu pobjedu Realu u prvoj utakmici (1-0) i u uzvratu će im biti itekako teško protiv branitelja naslova Bayerna. Svjesni su toga i u Realu.

- Bit će jako teško, moramo dati sve od sebe od prve do posljednje minute da izborimo finale u Lisabonu. Ne vjerujem da će Bayern mijenjati stil igre. Znamo kako igraju Guardioline momčadi, no i on jako dobro poznaje nas i tu ne može biti iznenađenja. U takvim utakmicama detalji odlučuju pobjednika - kaže Benzema.

Carlo Ancelotti na dobrom je putu da već u prvoj sezoni na klupi Reala dođe do toliko željene 'La Decime'.

- Uh, bilo bi čudesno da u svojoj prvoj sezoni osvojim deseti naslov za Real - rekao je Ancelotti te otkrio da momčad raste od početka sezone:

- Imamo taktiku i sustav koji smo prilagodili našim igračima i sada smo znatno bolji no na početku sezone. Najbolju utakmicu u Ligi prvaka odigrali smo protiv Schalkea. U ovom dijelu natjecanja puno je važnija psihološka od taktičke pripreme momčadi - zaključio je Carlo.

Posljednji trening prije polufinalnog uzvrata Lige prvaka Real će na Allianz Areni održati danas u 19 sati, a prema svim predviđanjima Luka Modrić će biti u prvoj momčadi. Ancelotti ionako svoju momčad ne može zamisliti bez Modrića.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • GodraKnezevic 29.04.2014.

    volio bi da bude Real-Chelsea,pa da Luka otključa one dosadnjakoviće..

  • Colonel is back 28.04.2014.

    sve je moguce sutra..ali ionako ligu prvaka uvijek je osvajala momcad koju je pratila karma i dosta doza srece,to je takvo natjecanje,jednostavno se sve mora poklopiti da osvojis..ocekujem spektakl,jedva cekam!

  • Nexe 28.04.2014.

    Prošle godine, bio sam Bayernov najveći fan. Ove godine, zbog Pepa navijam za Real.

Komentiraj...
Vidi sve komentare