To je to što me zanima!

'Real M. ima bolji vezni red od Barce, tu su Modrić, Kroos...'

Mislim da Real ima malu prednost. Ronaldo je u odličnoj formi, a i ima bolji vezni red - Isca, Kroosa, Modrića i Jamesa. To su 4 igrača koja odlično kontroliraju loptu
Vidi originalni članak

Bernd Schuster, bivši igrač Barcelone i Reala koji je kasnije bio trener u kraljevskom klubu dao je prednost Madriđanima u subotnjem El Clasicu.

- Mislim da će Real minimalno slaviti. To je samo moj osjećaj - rekao je Schuster.

Nijemac smatra da su Real i Barcelona podjednaki u obrani i napadu te da će vezni red donijeti prevagu.

- Mislim da Real ima malu prednost. Ronaldo je u odličnoj formi, a i ima bolji vezni red - Isca, Kroosa, Modrića i Jamesa. To su četiri igrača koja odlično kontroliraju loptu. Prednost se stvara u veznom redu - rekao je Schuster.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • klošar1990 24.10.2014.

    Možda će se neki od navijača Reala naljutit na mene i pljuvati me,ali mislim da njihova sredina trenutno slabija od Barcine i to bi moglo presuditi!! Po kvaliteti igrača su tu negdje,to nije upitno,ali prodajom Alonsa (koji je odrađivao lavovski dio posla i bio Modriću na velikoj pomoći) oni su puno izgubili u toj sredini i razbijanju protivničkih napada!! Sve u svemu biti će to odlična utakmica i nadam se samo da ćemo kasnije pričati o nogometu i odličnoj tekmi,a ne o sudcima!!

  • Colonel is back 24.10.2014.

    real je ovih 85 milijuna sto je dao za jamesa trebao preusmjeriti na mascherana,barem pola tog iznosa i bio bi najjaca momca na planeti..ovako bez prvoklasnog zadnjeg veznog nema od njih nista!..a za el clasico,ako suarez bude igrao,messi ode na ofenzivnog veznog na vrh romba,a ispred njega neymar-kanibal..

  • ferraribarca 24.10.2014.

    Jedva čekam tekmu, spektakl, iako sam fan Barce, treba priznat da u ovom trenutku Real igleda bolje i moćnije, k tome igra na svom terenu, tetakođer ima Ronalda koji ove sezone igra najbolji nogomet u karijeri, al tko zna možda i messi izvuče nešto iz svog rukava.... cant wait...

Komentiraj...
Vidi sve komentare