To je to što me zanima!

Real M. predstavio pojačanje: ''Chicharito'' na Bernabeuu

Dugogodišnje 'grijanje klupe' na Old Traffordu natjeralo je Meksikanca na selidbu iz Manchestera u Madrid. Od sada će Chicharito igrati na Santiago Bernabeuu...
Vidi originalni članak

Meksikanac Javier Hernandez 'Chicharito' odlučio je nakon nekoliko godina 'grijanja klupe' na Old Traffordu preseliti iz Manchestera na madridski Santiago Bernabeu , 26-godišnjak je stigao na jednogodišnju posudbu s opcijom otkupa ugovora.

Bivši napadač 'crvenih vragova' tako će pojačati napad europskog prvaka i boriti se u Real Madridu za svoje mjesto s francuskim reprezentativcem, Karimom Benzemom .

- Oduševljen sam što sam ovdje i zahvalan Real Madridu što mi je odlučio pružiti šansu. Napravit ću sve što mogu da pomognem ovoj momčadi i odužim se ljudima koji imaju povjerenja u mene. Igrati za Real Madrid je ostvarenje sna. Svi na svijetu znaju za Real Madrid . Ovdje želim napraviti velike stvari - rekao je Chicharito te dodao:

- Velike momčadi se ne oslanjaju na jednog igrača. Morate imati momčad ako želite biti uspješni. Od svih velikih klubova na svijetu, Real Madrid je najveći - za kraj je pred okupljenim španjolskim novinarima poručio meksički reprezentativac .

Idi na 24sata

Komentari 118

  • rasky 02.09.2014.

    sta ce on u realu ako nije nista radio u unitedu???

  • 02.09.2014.

    u ManU je par godina sjedio na klupi, a sada bi bio dovoljno dobar za Reala najbolju momčad evrope i osvajača lige prvaka, neznam što da kažem na ovo?

  • Frenkyy 02.09.2014.

    Opet više Al Qaedainih navijača nego realovih na članku o Realu! ;-))

Komentiraj...
Vidi sve komentare