To je to što me zanima!

Real Madrid dogovorio sve oko kupnje Samija Khedire

Veznjak Sttutgarta i njemačke reprezentacije Sammi Khedira uskoro će postati novo pojačanje Real Madrida. Čeka se tek pristanak Sttutgarta
Vidi originalni članak

Španjolski dnevnik AS piše da je Real Madrid dogovorio sve uvjete ugovora s njemačkim nogometnim reprezentativcem Samijem Khedirom (23). Veznjak Stuttgarta i “kraljevski klub” već su prošlih dana bili blizu dogovora, ali onda se u priču uključio i Bayern, a interes europskog doprvaka Khedira je iskoristio da od Reala zatraži godišnju plaću od sedam milijuna eura.
No, nakon što je Bayernovo zanimanje splasnulo, i Khedira je odlučio ublažiti svoje zahtjeve što je dovelo do dogovora. Jasno, da bi prešao na Santiago Bernabeu, svoj će pristanak morati dati i Stuttgart. No, kako Khedirin ugovor vrijedi još samo godinu dana, a nakon toga bi mogao napustiti klub bez odštete, očekuje se da Švabe neće praviti velike probleme i da će pristati na iznos od oko deset milijuna eura koliko su Španjolci spremni ponuditi.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Krumpir 28.07.2010.

    za ove koji pisu gluposti ..... Kaj on nesmije sad igrat za svoju domovinu njemacku,di je rodjen i odrasao samo zato jer mu je otac stranac ???? Imate vi pravo,Rakitic hrvatina xD

  • bosnia_80 28.07.2010.

    real se na toj poziciji muči još od vremena kad je prodao makelelea

  • boki85 28.07.2010.

    dobar potez ukoliko bude igrao....ali bojim se da ce ga staviti na klupu....meni nikad nece biti jasna kupnja benzeme i prodaja sneijdera! nikad!

Komentiraj...
Vidi sve komentare