To je to što me zanima!

Real Madrid se mučio, ali ipak uspio! U preokretu je pao Betis

Gosti iz Madrida su uz veliku dozu sreće uspjeli preokrenuti autogolom Emersona (48-ag) i pogotkom Sergija Ramosa (82-11m) s bijele točke. Luka Modrić odigrao je drugo poluvrijeme za Real
Vidi originalni članak

Nogometaši madridskog Reala u susretu su 3. kola španjolskog prvenstva ostvarili svoju prvu ovosezonsku pobjedu svladavši na gostovanju u Sevilli Betis sa 3-2 (1-2).

Real je poveo golom Valverdea (14), Betis je uspio pred kraj prvog poluvremena u kratkom vremenu preko Mandija (35) i Williama Carvalha (37) doći do prednosti, no u nastavku susreta gosti iz Madrida su uz veliku dozu sreće uspjeli preokrenuti autogolom Emersona (48-ag) i pogotkom Sergija Ramosa (82-11m) s bijele točke.

Luka Modrić odigrao je drugo poluvrijeme za Real koji sada ima četiri boda iz dva susreta, dok je Betis ostao na šest bodova.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • crowal 27.09.2020.

    Vamos Blancos

  • Lucky Luciano1203 27.09.2020.

    Treba jedan veliki reset realu.. Ako se brukaju vec trecu sezonu za redom, onda su trebali to vrijeme da iskoriste u uigravanje mladih nada, jer mogu si oni priustiti 2-3 sezone bez trofej, dovoljno ih imaju.. a ne slati ih po posudbama i onda prodavati za sicu a ovamo muku muce sa baleom, hazardom i slicnima koji zajedno sa transferi. A i placama kostaju par stotina miliona

  • 27.09.2020.

    Uefadrid 🤮

Komentiraj...
Vidi sve komentare