To je to što me zanima!

Real Madrid za Luku Modrića i Balea sprema 120 milijuna eura

Prema pisanju nedjeljnog izdanja britanskog tabloida Daily Stara Luka Modrić vrlo je blizu odlaska u madridski Real. Mourinho je navodno opčinjen njegovom igrom
Vidi originalni članak

Madridski Real spreman je ponuditi basnoslovnu cifru za nogometni dvojac Tottenhama. Kako piše Daily Star, radi se o našem Luki Modriću (25) i Velšaninu Garethu Baleu (21). Real Madrid za njih bi mogao izdvojiti do 120 milijuna eura. I ranije se spominjao interes 'kraljevskog kluba' za Balea, a sada otočki tabloid piše da je trener Jose Mourinho bacio oko i na Modrića.

'Mourinho je zadivljen utjecajem hrvatskog playmakera na sjevernolondonski klub u posljednje dvije sezone', na vodi Daily Star.

Mourinho je očito procijenio da se isplati uložiti i u Modrića jer jeuvjeren da su Lukina kvaliteta i kreativnost 'kao stvoreni' za njih. Hrvatski reprezentativac mogao bi uvelike 'podignuti' igru.

Iako se u engleskim medijima sponinjalo da bi Modrić mogao završiti u Manchester Unitedu, Chelseai ili čak Barcelonu, Real je prema njihovim procjenama za sada najbliže ostvarivanju cilja. 

Idi na 24sata

Komentari 128

  • ante1950 25.01.2011.

    realno gledajuci, sad ce prije ici u barcu, u realu bi grija klupu, na kamp nou ima vise sanse...

  • rmadrid7 24.01.2011.

    . . Sad se i Ferguson opasno ubacio u trku sa Mourinhom . .

  • manzo 24.01.2011.

    nemate vi pojma modrić nebi sjedio na klupi kod mourinha jer ekipe koje on trenira neigraju ko barca a relu treba ili gerrard ili modrić

Komentiraj...
Vidi sve komentare