To je to što me zanima!

Real mora prodati sedam milijuna Kakinih dresova

Čelnici europskog i španjoslkog prvaka Barce ismijali su Realovu kupnju Brazilca Kake za 67 milijuna eura označivši je jako neprofitabilnom
Vidi originalni članak

Barcelonin financijski direktor Xavier Martin uputio je nov udarac Real Madridu spočitnuvši im zbog visine svote koju su platili za Kaku. Kraljevski je klub Milanu za brazilskog veznjaka platio 67 milijuna eura odštete, što su u Barceloni dočekali s velikim podsmijehom.
- Da bi se kupnja Kake isplatila, Real bi trebao prodati sedam milijuna dresova s njegovim imenom. To je nemoguće - rekao je finacijski direktor katalonskog diva.
Real je prije Kakina službenog predstavljanja na Santiago Bernabeu već prodao 5.000 dresova, ali bez broja osam, koji će Brazilac nositi dok bude igrao za “kraljevski klub”.
Joan Laporta, predsjednik Barcelone, nakon transfera Kake i Cristiana Ronalda u Real rekao je kako njegov klub ne treba trošiti novac na skupa pojačanja jer sami stvaraju svoje zvijezde. Iz Reala tada nisu odgovorili najvećem rivalu, ali je nakon izjave njihova financijskog direktora reagirao Jorge Valdano.
- U Barceloni previše razmišljaju o Realu. Očito nas se nakon ovih velikih transfera jako boje. Njih ne treba zanimati kako će se nama isplatiti kupnje igrača. Real je najveći klub na svijetu i već se nekoliko puta dogodilo da prodamo više milijuna dresova naših najvećih zvijezda - rekao je glavni direktor Madriđana Valdano.
Španjolski mediji pišu da je nakon kupnje Benzeme Real odlučio Barceloni prepustiti kupnju Davida Ville. Na kupnju Cristiana Ronalda, Kake, Albiola i Benzeme, Florentino Perez, predsjednik Reala, već je potrošio 210 milijuna eura ovog ljeta.
Do kraja prijelaznog roka u kolovozu planira potrošiti još najmanje stotinjak milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Barca4Ever 03.07.2009.

    Kak je lik smješan, veli da je real najveći klub na svijetu! Daj molim te... Zato im je Barca dala 6 komada na bernabeu kaj su najveći XD

  • Barca4Ever 03.07.2009.

    Kaj se Barca zamara s realom? Bezveze... Nek kupuju, bar će tekme bit zanimljivije :-) A ovo s Eto\'om, ja ga nebi dao nikada, među najboljim je napadačima svijeta sigurno...

  • jure_zd 03.07.2009.

    ja cu prvi kupiti kakin dres,,,u inat barci i pomoce realu ali...real je sa galacticosima osvojija 2 lige prvaka pa halooooo sica li se ko onog uzvika rooooooonalddooooooo.....što mislite da je real u toj utakmici dobija getafe?????ne real je osvojia LP

Komentiraj...
Vidi sve komentare